Wéi kann ech RSS an XML Produktfeed iwwersetzen? Schnell an einfach

Keng Suergen, obwuel d'Schrëtt hei drënner komplizéiert schéngen kënnen, si si tatsächlech méi einfach wéi Dir denkt - Dir musst just e puer Elementer kopéieren a pechen.

1. Aféierung: Wéi kann ech e Produktfeed iwwersetzen?
  2. Schrëtt fir Schrëtt Guide fir d'Iwwersetzung opzestellen
    • Initial XML URL a säin Zweck
    • Zousatz vun der ConveyThis Komponent an der URL
    • Inklusioun vum API Key
    • D'Sprooch Shortcodes derbäi
    • Final URL a seng Implikatioune
  3. Manuell Redaktioun vun Zesummenhang Iwwersetzungen
  4. Zousätzlech Informatioun fir en nahtlosen Iwwersetzungsprozess
  5. Finale Gedanken: Wichtegkeet vun der Dateityp Deklaratioun a Kodéierung

Éischtens a virun allem braucht Dir d'XML URL vun Ärem Feed, zum Beispill:

https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xmlFir ConveyThis mat Ärem Feed ze verbannen an et vun Englesch op Dänesch ze iwwersetzen (zum Beispill), musst Dir d'Schrëtt hei ënnen verfollegen:

• Tëscht "HTTPS://" an "/feeds", füügt "app.conveythis.com/" + "Ären API Schlëssel ouni Pub_" + "de Sprooch_vum Code" + "de Sprooch_zu Code"

Hei ass e Schrëtt fir Schrëtt Beispill:

Original Feed:https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xml

a. Als éischt, loosst eis "app.conveythis.com" addéieren wéi uewen erwähnt, déi nei URL wäert sinn:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

b. Da kënnt Dir Ären API Schlëssel ouni "_pub" derbäi. Déi nei URL wäert zum Beispill sinn: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

⚠️

Fir dëse Schrëtt, notéiert w.e.g. datt Dir Ären API Schlëssel benotze musst. Et funktionnéiert net mat dem API Schlëssel, deen an dësem Artikel präsent ass.

Och, wann Dir WordPress benotzt, musst Dir eis op [email protected] kontaktéieren, fir datt mir Iech de richtege API-Schlëssel ubidden (et ass anescht wéi deen, deen an de ConveyThis Plugin-Astellunge präsent ass)

c. Da kënnt Dir Är Originalsprooch an iwwersat Sprooch Shortcodes derbäi:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Dir kënnt d'Shortcodes benotzen déi op dëser Säit präsent sinn ofhängeg vun de Sproochen déi Dir geréiert

Zum Schluss sollt Dir eng URL wéi dës hunn: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Elo, wann Dir dës URL besicht, wäert ConveyThis automatesch den Inhalt vum Feed iwwersetzen an d'Iwwersetzungen op Är Iwwersetzungslëscht addéieren.

Wéi kann ech déi verbonne Iwwersetzungen manuell änneren?

Wéi uewen ernimmt, besicht d'URL vum iwwersat Feed wäert automatesch déi assoziéiert Iwwersetzunge generéieren an se op Är Iwwersetzungslëscht bäidroen, sou datt Dir se manuell ännere kënnt wann néideg.

Fir dës Iwwersetzungen ze fannen, kënnt Dir déi verschidde Filtere benotzen (wéi den URL-Filter) an dësem Artikel ernimmt: Sichfilter - Wéi einfach eng Iwwersetzung ze fannen?

Notéiert datt wann Dir d'Originaldatei ännert, musst Dir just déi iwwersat URL besichen fir d'Iwwersetzungen ze aktualiséieren.

Zousätzlech Informatiounen

ConveyThis iwwersetzt e puer spezifesch XML Schlësselen als Standard. Wann Dir e puer net iwwersat Elementer bemierkt, kann et e puer Upassunge verlaangen. Also, fillt Iech gratis eis op [email protected] ze kontaktéieren

Wann d'Datei e bëssen Zäit brauch fir opzemaachen, kann et wéinst dem Gewiicht vum Original sinn. An dësem Fall kënnt Dir probéieren et an e puer Dateien opzedeelen an de Prozess hei uewen ze verfollegen.

Schlussendlech, vergewëssert Iech datt déi éischt Zeil vun Ärem Originaldatei d'Typerklärung an d'Kodéierung enthält, zum Beispill:

Virdrun Wéi kann ech meng Besucher automatesch op hir eege Sprooch redirectéieren?
Nächst Wéi addéiere mer CNAME records am DNS Manager?