Wéi addéiere mer CNAME records am DNS Manager?

Den éischte Schrëtt fir en DNS Rekord ze addéieren ass erauszefannen wien Ären DNS Provider fir Ären Domain Numm ass. Normalerweis ass et Ären Domain Registrar oder Är Hostingfirma. Dir kënnt DNS Dig Tool benotze fir Ären DNS Provider einfach erauszefannen.

cname records

Wéi Dir aus dem Screenshot uewen fir eisen Domain Numm gesitt, benotze mir Name.com . Fir Äre Fall kann et domaincontrol.com ( GoDaddy ), systemdns.com oder googledomains.com sinn wann Dir Ären Domain mat Shopify kaaft hutt, oder e Numm am Zesummenhang mat Ärer Hostingfirma déi Hiweist wien Ären DNS Provider ass.

Hei ënnen fannt Dir d'Schrëtt fir CNAME records an Cloudflare, GoDaddy, Shopify an Hostings mat cPanel ze addéieren.

Dobäizemaachen vun engem CNAME Rekord an Cloudflare

1. Login op Äre Kont op cloudflare.com Kont.
  2. Vum Dropdown-Menü uewe lénks, wielt Är Domain.
  3. Wielt d'DNS Astellunge Tab uewen.
  4. Füügt den CNAME-Rekord un fir de Sproochcode op ConveyThis Servernumm ze weisen, deen an Ärer Astellungsinstruktioun ernimmt gëtt.
  5. Gitt sécher datt d'Cloud Ikon ausgeschalt ass fir Cloudflare z'iwwergoen.
  6. Klickt op Späicheren.
Cloudflare

Dobäizemaachen vun engem CNAME Rekord am GoDaddy

1. Mellt Iech op Äre Kont op godaddy.com un andeems Dir op de Tab Mäi Kont klickt.
  2. Ënnert der Sektioun All Domains, fannt Är Domain déi Dir wëllt konfiguréieren a klickt op den Domain Numm Link fir d'Domain Astellungs Säit opzemaachen.
  3. Öffnen de Manage DNS Link um Enn vun der Domain Astellungs Säit.
  4. Klickt op de Knäppchen derbäi ënner der Records Lëscht am DNS Manager.
  5. Set Typ op CNAME.
  6. Setzt Host op de Sproochcode deen Dir wëllt addéieren.
  7. Füügt den CNAME-Rekord un fir de Sproochcode op ConveyThis Servernumm ze weisen, deen an Ärer Astellungsinstruktioun ernimmt gëtt.
  8. Klickt op Späicheren.
godaddy Numm

Füügt e CNAME Rekord am Hosting Kontrollpanel (cPanel)

1. Login an Ärem Hosting Panel
  2. Öffnen den DNS Simple Zone Editor
  3. Ënnert "Füügt e CNAME Record" Sektioun setzt den Numm op de Sproochecode deen Dir wëllt addéieren an CNAME fir dësen Servernumm ze vermëttelen, deen an Ärer Astellungsinstruktioun ernimmt gëtt.
  4. Klickt Add CNAME Record Knäppchen.
cpanel Numm

Füügt e CNAME Rekord an Shopify

Wann Dir Ären Domain Numm direkt vu Shopify kaaft hutt, musst Dir d'Schrëtt hei ënnen verfollegen:

1. Vun Ärem Shopify Admin, gitt op Online Store → Domains.
  2. An der Domain Lëscht Sektioun, klickt Manage.
  3. Klickt op DNS Astellungen uewen um Écran.
  4. Klickt op Custom Record addéieren a wielt den CNAME Rekordtyp.
  5. Setzt den Numm op de Sproochecode, deen Dir derbäi wëllt addéieren a weist op fir ze vermëttelen Dëse Servernumm, deen an Ärer Astellungsinstruktioun ernimmt gëtt.
  6. Klickt Confirméieren.
shopify cname

Füügt e CNAME-Rekord (Hostspezifesch Schrëtt)

Dir kënnt méi Informatioun iwwer d'Addéiere vun CNAME-Records fir Hostspezifesch Fäll op https://support.google.com/a/topic/1615038 fannen

Verifizéiere datt de CNAME-Rekord bäigefüügt gouf

Fir z'iwwerpréiwen datt de CNAME Rekord erfollegräich derbäigesat gouf, kënnt Dir DNS Dig Tool benotzen.

vermëttelen dësen Numm

Wann alles richteg gemaach ass, gesitt Dir de ConveyThis Server Numm an der Äntwert Sektioun.

Note: Wann Dir Probleemer hutt Ären DNS Manager ze fannen oder CNAME records an Ärem DNS Manager ze addéieren, kontaktéiert eis gratis op [email protected]

Virdrun Wéi kann ech RSS an XML Produktfeed iwwersetzen? Schnell an einfach
Nächst Wéi addéiere mer Memberen a mengem Projet?