Wéi kann ech meng Besucher automatesch op hir eege Sprooch redirectéieren?

Viruleedung Visiteuren

Wann Dir d'"Auto-Redirect" Feature vu ConveyThis aktivéiert, wäert et automatesch de Besucher op hir léifste Sprooch dirigéieren baséiert op der Sprooch vun hirem Browser, amplaz vun hirer IP Adress.

1) Fir dës Fonktioun ze aktivéieren, gitt op Astellungen a klickt op Méi Optiounen weisen.

Astellungen

2) Am Allgemengen Astellunge setze "Jo" fir d'Redirect Feature z'aktivéieren.

Screenshot 23

3) Späichert Ännerungen.

Screenshot 3 2
Virdrun Ausgeschloss Säiten an Divs vun der Iwwersetzung mat ConveyThis
Nächst Wéi kann ech RSS an XML Produktfeed iwwersetzen? Schnell an einfach