Cara Nambah Tombol Terjemahan menyang Situs Webku nganggo ConveyThis

Sinau carane nambah tombol terjemahake menyang situs web sampeyan nganggo ConveyThis, nambah pengalaman pangguna lan aksesibilitas global.
Kirimake demo iki
Kirimake demo iki
Gunakake penerjemah online

Yen sampeyan duwe situs web, biasane sing paling apik kanggo nerjemahake situs web kasebut menyang pirang-pirang basa. Alesane yaiku situs web ing internet bisa diakses dening sapa wae ing saindenging jagad. Wong-wong sing nganggo basa liya kayata Filipino, Jerman, Spanyol, Irlandia, Denmark, Korea, Jepang, lan sapiturute liyane saka basa asli situs web sampeyan bisa uga duwe alasan kanggo ngunjungi situs web sampeyan. Akeh wong sing cenderung blanja online nalika ngerti yen basa situs web utawa toko online ana ing basa asline.

Ora ana kabar maneh yen sampeyan nambah jumlah basa sing kasedhiya ing situs web sampeyan, mesthine bakal nambah lalu lintas pengunjung menyang situs web sampeyan. Utamane, nalika situs web sampeyan kasedhiya nalika ana telpon ing mesin telusuran. Iki minangka salah sawijining cara sing penting kanggo nggedhekake jangkauan sampeyan.

Kebutuhan kanggo terjemahan situs web nggawa solusi terjemahan sing beda saiki. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug loro solusi kasebut lan ngomong babagan carane sampeyan bisa nambah tombol terjemahake menyang situs web sampeyan.

Nambahake tombol terjemahan Google menyang situs web sampeyan

Nalika kita nyebutake terjemahan, jinis solusi terjemahan sing bisa dipikirake yaiku Google translate. Saiki, sampeyan bisa nggunakake Google terjemahan kanggo nangani rendering situs web lan teks ing luwih saka 100 basa. Ing antarane basa kasebut kalebu: Yunani, Nepali, Spanyol, Vietnam, Jerman, Prancis, Ibrani, Finlandia, Igbo, Kinyarwanda, Samoan lsp.Kanggo bisa nambah tombol terjemahan Google menyang situs web sampeyan, sampeyan butuh ukuran katrampilan lan pengalaman coding. Ing ngisor iki ana telung langkah kanggo nangani coding:

Langkah pisanan: Miwiti karo kaca web dhasar. Sawise iku, tambahake unsur ing bagean 'div' kode kanthi id 'google_translate_element' kaya sing kapacak ing ngisor iki:

Tanpa Judul 3 2

Langkah kapindho: Tambah referensi API terjemahan Google kaya ing ngisor iki:

Tanpa Judul 4

Langkah katelu: Nyedhiyakake fungsi JavaScript kaya ing ngisor iki:

Tanpa Judul 5

Iku kabeh. Sampeyan banjur bakal sok dong mirsani sing sadurunge sampeyan bisa nambah tombol Google nerjemahake menyang situs web sampeyan kudu duwe dhasar saka coding utawa nyewa pangembang web kanggo tugas.

Apa Google Translate dudu sing paling apik solusi

Terjemahan Google ora ngidini sampeyan ngontrol konten sing wis diterjemahake. Sampeyan mung gumantung ing apa wae asil terjemahan. Lan elinga yen terjemahan mesin otomatis ora mesthi minangka terjemahan sing paling apik lan ora bakal ngomong kanthi apik babagan situs web sampeyan ing skala profesional.

Jeblugan liyane saka terjemahan Google yaiku ora nerjemahake teks sing kasedhiya ing gambar. Iki tegese sampeyan ora bisa entuk lokalisasi lengkap konten situs web sampeyan. Nyatane, Google nerjemahake ora bakal ndemek aspek lokalisasi situs web sampeyan. ConveyThis, contone, ngidini sampeyan nerjemahake kabeh aspek situs web kalebu tema, gambar, gambar, URL, lsp lan nawakake lokalisasi lengkap situs web sampeyan.

Kajaba iku, plugin terjemahan Google ora bakal ngoptimalake konten terjemahan kanggo SEO. Iki pancen ngremehake karya apik sing bisa ditindakake sajrone terjemahan. Nalika sampeyan nggunakake solusi terjemahan situs web kayata ConveyThis, sampeyan bisa yakin bakal njupuk situs web sing diterjemahake menyang peringkat sing luwih dhuwur ing mesin telusur lan sampeyan bisa ndeleng asil sing apik ing analytics Google.

Nanging, ana uga solusi terjemahan sing luwih gampang sing bisa ngurus terjemahan situs web nalika sampeyan kudu nindakake sethithik utawa ora ana apa-apa. Solusi terjemahan iki ngidini sampeyan duwe tombol ngalih basa ing situs web sing bisa dipilih dening pengunjung situs web kanggo ngalih basa menyang basa sing dikarepake. Solusi terjemahan situs web sing kita gunakake ing kene yaiku ConveyThis .

Nerjemahake situs web sampeyan nganggo ConveyThis

ConveyThis minangka plugin multibasa sing nyedhiyakake tujuan terjemahan. Nawakake pamilik situs web terjemahan isi situs web menyang pirang-pirang basa. Ora kaya ing terjemahan Google ing ngendi sampeyan bakal nyewa pangembang web utawa duwe kawruh coding sing luwih maju sadurunge sampeyan bisa nambah tombol terjemahan, ConveyThis nawakake solusi terjemahan sing bebas stres, prasaja, lan cepet banget sing nambah tombol terjemahan ora bakal dadi masalah.

Cara nginstal ConveyThis ing situs web WordPress sampeyan

  • Mlebu menyang dasbor WordPress sampeyan, goleki direktori login WordPress, lan goleki ConveyThis ing kolom telusuran.
  • Instal. Nalika nginstal, klik aktifitas. Nyedhiyakake kunci API saka ConveyThis (iki minangka kunci sing bisa ditemokake ing akun ConveyThis).
  • Sampeyan bakal sok dong mirsani papan kanggo basa Asli. Tinggalake ing basa Inggris yen kuwi basa asline situs sampeyan. Ketik basa target ing kolom basa tujuan.
  • Terjemahan sampeyan wis siyap. Kanggo nyoba tujuan ing ConveyThis, sampeyan bakal diwatesi ing basa siji kanggo situs web lan sampeyan bakal bisa nerjemahake udakara 2000 tembung. Nganyarke rencana sampeyan saka dasbor ConveyThis kanggo nikmati tawaran.
  • Pilih carane sampeyan pengin tombol basa katon kaya ing situs web sampeyan. Sampeyan duwe pilihan kanggo milih apa sampeyan pengin basa piyambak utawa karo gendéra negara. Tombol basa iki bisa ditampilake ing situs web sampeyan supaya pangguna bisa gampang ngalih saka basa siji menyang basa liyane. Sampeyan uga bisa nyelehake opsi terjemahan basa ing sidebar, sematake ing tombol hamburger utawa luwih apik tetep ing pojok sisih tengen ngisor situs web sampeyan. Klik simpen lan terusake.
  • Saka titik iki, sampeyan bisa mbukak lan mriksa situs web kanggo tombol basa. Pilih tombol utawa menu lan deleng dhaptar basa sing bisa diterjemahake. Nalika ngeklik salah sawijining basa kasebut, ConveyThis bakal nerjemahake situs web sampeyan sajrone sawetara detik.
  • Kanggo nindakake koreksi sing dibutuhake, pindhah menyang dasbor lan gawe pangaturan sing dibutuhake. Saka ing kono sampeyan bisa ndeleng saben senar lan nggawe panyuntingan yen perlu. Sampeyan bisa mbatalake utawa ngilangi apa sing wis diterjemahake. Sampeyan uga bisa mriksa gambar lan metadata ing dashboard. Yen perlu, sampeyan uga bisa ngundang kolaborator kanggo nggarap sampeyan supaya bisa nambah lan ngoptimalake situs web nggunakake dasbor ConveyThis.

Nggawe lan nambah tombol ngalih basa kanggo situs web sampeyan

Saiki ayo goleki kanthi cepet babagan carane nyetel tombol switcher basa sing kasebut ing panjelasan ing ndhuwur. Tombol switcher basa yaiku tombol ing situs web sampeyan sing nalika diklik dening pengunjung situs web sampeyan bisa duwe isi situs web sampeyan kasedhiya ing basa sing dipilih.

ConveyThis nawakake tombol switcher basa sing populer lan ora angel digunakake kanggo WordPress. ConveyThis ngidini sampeyan nambahake luwih saka siji basa menyang situs web sajrone sawetara menit. Iki uga menehi sampeyan kesempatan kanggo nggawe situs web sing diterjemahake supaya cocog karo kepinginan sampeyan. Sampeyan bisa uga duwe tombol ngalih basa situs web menyang bagean situs web sampeyan. Bisa uga ana ing menu, navigasi, kode, utawa/lan widget. Sadurunge sampeyan bisa nambah tombol ngalih basa, sampeyan kudu nginstal plugin ConveyThis dhisik yen sampeyan durung nindakake. Saiki sawise nginstal plugin ConveyThis ing situs web sampeyan, pindhah menyang mburi WordPress sampeyan. Pilih ConveyThis banjur pilih tombol basa. Nalika sampeyan tekan layar iki, sampeyan bakal weruh pilihan ing ngisor iki: yen sampeyan pengin nggunakake gulung mudhun utawa ora, yen sampeyan bakal nggunakake gendera utawa ora, jinis gendera sing pengin digunakake, apa arep nampilake jeneng basa, utawa kanggo nampilake kode basa.

Tanpa Judul 6

Nalika pilihan iki dipilih miturut pilihan sampeyan, sampeyan bisa yakin tombol switcher basa situs web sing dirancang kanthi apik. Nalika tombol ngalih basa dirancang kanthi bener, pengunjung situs web sampeyan bakal seneng pengalaman lancar ngalih basa ing situs web sampeyan. Tombol ngalih basa minangka komponen penting ing situs web yen sampeyan arep pindhah menyang internasional.

Elinga yen kabutuhan terjemahan situs web nggawa solusi terjemahan sing beda saiki. Ing artikel iki, kita wis ngrembug loro solusi kasebut lan ngomong babagan carane sampeyan bisa nambah tombol terjemahake menyang situs web sampeyan. Uga elinga yen akeh wong sing cenderung blanja online nalika ngerti yen basa situs web utawa toko online yaiku basane. Mula, sampeyan bisa yakin yen sampeyan nggunakake solusi terjemahan sing bisa mbantu sampeyan nangani kabeh babagan terjemahan lan uga lokalisasi sing dipasang kanthi kemampuan kanggo nambah tombol terjemahan (tombol pengalih basa situs web) menyang situs web sampeyan, sampeyan bisa nggawa situs web menyang internasional. level, ngidini pengunjung duwe pengalaman nyenengake lan lancar browsing liwat situs web lan sampeyan bisa gumunggung tambah konversi lan engagement.

Nalika sampeyan nggunakake ConveyThis, sampeyan ora kudu kuwatir babagan carane nggawe kode. Sampeyan ora mbutuhake pengalaman coding utawa kudu nyewa pangembang web. Kita bisa ujar manawa iki minangka pilihan sing luwih apik tinimbang terjemahan Google. Mula, wektu paling apik kanggo sampeyan miwiti nggunakake ConveyThis kanggo proyek terjemahan situs web sampeyan yen ora sadurunge saiki.

Pengarang

Kula Khanh

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Kolom sing dibutuhake ditandhani *