BigCommerce + ConveyThis

Lokalake plugin Bigcommerce sampeyan kanthi Plugin Terjemahan Top - ConveyThis

Nggabungake ConveyThis Translate menyang situs web apa wae pancen gampang banget, lan kerangka BigCommerce ora terkecuali.

Plugin Bigcommerce
Dipercaya dening

Mitra Lokal lan Internasional

Nggedhekake kehadiran global toko BigCommerce kanthi gampang nganggo ConveyThis , plugin utama kanggo terjemahan lan lokalisasi. Dirancang khusus kanggo BigCommerce, ConveyThis kanthi efektif nutup pamisah basa, nyedhiyakake pendekatan sing lancar lan lancar kanggo melu pelanggan ing saindenging jagad.

Plugin kita nggampangake transisi toko e-commerce sampeyan dadi hub multibasa, njamin manawa penawaran sampeyan narik kawigaten ing basis pelanggan sing beda-beda. ConveyThis ngluwihi mung terjemahan; iku solusi sing nyakup kabeh sing nambah pengalaman blanja global, nambah dodolan, lan nambah citra internasional merek sampeyan.

Situs Multilingual Digawe Gampang

AI Translate Situs plugin Bigcommerce Panjenengan kanggo Global Reach karo ConveyThis

Tambahake plugin Bigcommerce sampeyan kanthi dhuwur karo ConveyThis, ing ngendi teknologi terjemahan AI sing mutakhir menehi dalan kanggo ekspansi global sampeyan. Ganti toko online sampeyan kanthi gampang dadi pasar multibasa, nyedhiyakake pelanggan saka kabeh penjuru donya. ConveyThis ora mung nerjemahake tembung; iku adaptasi konten sampeyan menyang budaya sing beda-beda, njamin pesen sampeyan cocog karo pamirsa internasional. Mbukak kunci kekuwatan e-dagang global kanthi gampang lan nonton bisnis sampeyan berkembang ing pasar ing saindenging jagad, kabeh berkat kemampuan terjemahan ConveyThis sing canggih lan ramah pangguna.

Miwiti: Terjemahake plugin Bigcommerce ing Menit karo ConveyThis

Miwiti perjalanan sing lancar kanggo nggawe globalisasi plugin Bigcommerce sampeyan nganggo ConveyThis. Ing sawetara menit, sampeyan bisa miwiti terjemahan platform e-commerce sampeyan, supaya bisa diakses lan disambut karo pamirsa global. Plugin sing ramah pangguna digabungake kanthi gampang karo BigCommerce, ngidini terjemahan cepet tanpa kerumitan teknis. Kanthi ConveyThis, alami kesederhanaan lan kacepetan ngowahi toko online dadi pasar multibasa sing maneka warna. Rampungake kekuwatan komunikasi sing efektif ing antarane basa lan budaya, lan mbukak lawang kanggo pelanggan internasional saiki.

Integrasi 01

Kompatibilitas 100% karo BigCommerce Nggunakake ConveyThis

ConveyThis njamin kompatibilitas tanpa cacat karo plugin Bigcommerce, nawakake solusi terjemahan sing nggabungake kanthi lancar menyang platform e-commerce sampeyan. Temokake alur kerja sing lancar lan ora diganggu amarga plugin kita cocog karo struktur lan desain situs sampeyan, nambah fungsionalitas tanpa kompromi inti saka toko online sampeyan.

Antarmuka Terjemahan BigCommerce All-in-One dening ConveyThis

Temokake penak antarmuka terjemahan kabeh-ing-siji karo ConveyThis. Solusi lengkap kita kanggo BigCommerce nyederhanakake proses terjemahan, nyedhiyakake dashboard terpusat kanggo ngatur kabeh konten multibasa sampeyan. Saka terjemahan otomatis nganti suntingan manual, kabeh sing dibutuhake kanggo situs e-commerce sing narik kawigaten global ana ing pucuk driji.

Situs Multilingual Digawe Gampang

Ngatur terjemahan sampeyan kanthi gampang

Deteksi Isi

Pamit kanggo terjemahan manual lan salam kanggo proses terjemahan sing lancar. ConveyThis kanthi otomatis ndeteksi konten situs web kanggo terjemahan - kiriman, kaca, menu, produk e-dagang, widget, header, sidebar, popup, lan liya-liyane.

Antarmuka terjemahan kabeh-ing-siji

Manajemen terjemahan digawe gampang. Deleng isi terjemahan sampeyan liwat 1 antarmuka sing gampang digunakake. Pesen penerjemah profesional, tambahake rekan tim kanggo terjemahan manungsa, lan sampurnakake terjemahan otomatis kanggo lokalisasi situs web sing duwe pengaruh. Kajaba iku, deleng suntingan sampeyan kanggo plugin Bigcommerce ing wektu nyata liwat Editor Visual.

Langkah-langkah: Cara Miwiti Nggarap plugin ConveyThis kanggo Bigcommerce

Miwiti perjalanan kanggo nerjemahake plugin Bigcommerce sampeyan kanthi ConveyThis langsung lan efisien. Mangkene pandhuan langkah-langkah sing gampang kanggo miwiti:

1. Ndaftar kanggo ConveyThis : Mulai nggawe akun ing situs web ConveyThis. Pilih rencana sing cocog karo kabutuhan bisnis, apa sampeyan minangka wiwitan cilik utawa perusahaan gedhe.

2. Instal Plugin : Sawise akun sampeyan wis disetel, pasang plugin ConveyThis ing toko BigCommerce sampeyan. Proses iki pangguna-loropaken, karo instruksi cetha kanggo nuntun sampeyan liwat saben langkah.

3. Konfigurasi Setelan Basa : Sawise instalasi, akses dashboard ConveyThis kanggo ngatur setelan basa. Pilih basa sing pengin ditawakake ing situs sampeyan saka macem-macem pilihan.

4. Kustomisasi Preferensi Terjemahan : Gunakake antarmuka intuisi kanggo nyempurnakake terjemahan sampeyan. Sampeyan bisa nggawe pangaturan manual kanggo mesthekake yen terjemahan selaras karo nada lan olahpesen merek sampeyan.

5. Go Live : Sawise sampeyan wareg karo persiyapan lan terjemahan, aktifake plugin. Toko BigCommerce sampeyan saiki multibasa, siap nampa pelanggan saka sak ndonya.

6. Monitor lan Optimize : Lacak kinerja terjemahan lan keterlibatan pangguna liwat analytics ConveyThis. Ngoptimalake konten sampeyan kanthi terus-terusan kanggo nambah pengalaman pangguna lan dorong dodolan global.

Kanthi ConveyThis, terjemahan toko BigCommerce sampeyan menyang platform multibasa ora mung babagan nggayuh pamirsa sing luwih akeh; iki babagan nggawe sambungan sing ngluwihi alangan basa, mesthekake produk lan layanan sampeyan bisa diakses lan narik kawigaten para pelanggan ing saindenging jagad.

header
Integrasi 02
Bukak Multilingual karo Situs Web BigCommerce Sampeyan Gampang Nggunakake ConveyThis

Mbukak kunci potensial perdagangan global kanggo situs BigCommerce kanthi kesederhanaan lan kekuwatan ConveyThis. Plugin terjemahan canggih kita dirancang kanggo nggawe toko e-commerce sampeyan multibasa kanthi gampang.

Apa sampeyan pengin nggedhekake jangkauan pasar, nyambungake karo pelanggan ing basa ibune, utawa saingan ing pasar global, ConveyThis minangka mitra sing cocog. Kanthi mung sawetara klik, situs web BigCommerce sampeyan bakal siyap nampani lan melu pamirsa internasional sing maneka warna, nambah pengalaman blanja lan nggedhekake cakrawala bisnis sampeyan.

Kesimpulan: ConveyThis - Solusi Terjemahan Optimal AI-Powered kanggo Situs Web BigCommerce

ConveyThis minangka solusi terjemahan sing didorong AI definitif sing dirancang kanggo situs web BigCommerce. Kanthi nggabungake teknologi canggih karo fungsi sing ramah pangguna, nawakake alat sing ora cocog kanggo bisnis sing ngarahake menyang pasar internasional.

Apa sampeyan toko lokal cilik utawa merek global sing terus berkembang, ConveyThis nguatake situs BigCommerce sampeyan kanggo komunikasi, nyambung, lan melu pelanggan nganggo basane, nuwuhake pengalaman blanja sing inklusif lan global.

6 Alasan Pilih ConveyThis kanggo Nerjemahake Situs Web BigCommerce Sampeyan

1. Integrasi tanpa gaweyan: ConveyThis dirancang kanggo integrasi sing gampang lan lancar karo BigCommerce, ngidini persiyapan cepet tanpa kerumitan teknis.

2. Terjemahan AI paling canggih: Mupangat saka terjemahan sing didhukung AI kanthi kualitas dhuwur sing njamin akurasi lan relevansi budaya, nambah pengalaman pangguna kanggo pelanggan internasional.

3. Kustomisasi lan Kontrol: Seneng kontrol lengkap babagan terjemahan sampeyan, kanthi kemampuan nggawe pangaturan manual sing cocog karo nada lan olahpesen merek sampeyan.

4. Optimasi SEO: ConveyThis ngoptimalake konten sing diterjemahake kanggo mesin telusur, mbantu nambah SEO internasional lan nyopir lalu lintas global menyang situs sampeyan.

5. Nganyari Wektu Nyata: Plugin kasebut kanthi dinamis nganyari terjemahan selaras karo owah-owahan ing situs sampeyan, mesthekake yen konten sampeyan tansah saiki lan didadekake siji ing kabeh basa.

6. Analisis lan Wawasan: Lacak kinerja konten sing wis diterjemahake lan entuk wawasan sing penting menyang pamirsa global, supaya keputusan sing didorong data bisa tuwuh basis pelanggan internasional.

Milih ConveyThis kanggo situs BigCommerce sampeyan nerjemahake luwih saka konten multibasa, iki babagan ngetrapake strategi sing mbukak lawang menyang pasar anyar, mbangun jembatan antarane budaya, lan nyetel panggung kanggo sukses bisnis internasional.

Integrasi

Integrasi liyane ConveyThis

Sampeyan ora perlu sinau kode sumber situs web sampeyan supaya bisa nerjemahake menyang pirang-pirang basa . Ngirit wektu lan njelajah sambungan situs web kita lan ngeculake kekuwatan ConveyThis kanggo bisnis sampeyan sajrone sawetara detik.

Integrasi WordPress

Download plugin terjemahan WordPress sing paling dhuwur

Integrasi Shopify

Ningkatake dodolan toko Shopify online kanthi ngalih basa kanggo Shopify

Integrasi BigCommerce

Ngonversi toko BigCommerce sampeyan dadi hub multibasa

Integrasi Weebly

Terjemahake situs web Weebly menyang pirang-pirang basa kanthi plugin sing paling dhuwur

Integrasi SquareSpace

Terjemahake situs web SquareSpace menyang pirang-pirang basa kanthi plugin sing paling dhuwur

Cuplikan JavaScript

Yen CMS sampeyan ora kadhaptar, download cuplikan JavaScript kita

Apa sing Dipikirake Pangguna Kita babagan ConveyThis?

Desain tanpa judhul 5
Kirimake iki minangka alat sing apik, mbantu kita akeh ing proses terjemahan lan duplikasi kaca, menehi cara sing gampang kanggo ngatur terjemahan basa, lan nanggapi kanthi cepet kanggo kabeh keraguan. layanan customer banget.
"Alat Handy"
Pulscog (@pulsocg)
Desain tanpa judhul 3
ConveyThis ora kurang saka sarwa! Amarga plugin iki, aku bisa nerjemahake kabeh situs web ing antarane basa Inggris lan Polandia tanpa ana kangelan. Ora ana kawruh teknis sadurunge babagan cara nggunakake plugin iki ora dibutuhake. Sampeyan mung mlebu menyang akun ConveyThis lan nerjemahake situs web sampeyan ing kana. Apik lan gampang!
"Plugin Gratis paling apik saka jinis iki"
Jmpoletek (@Jmpoletek)
Desain tanpa judhul 6
Nganti saiki aku wis nyoba akeh plugin multibasa lan ConveyThis mung apik tenan. Aku pancene bakal menehi ConveyThis 10 Stars. Matur nuwun kanggo nggawe plugin iki.
"Iki apik tenan"
Ianbreet (@Ianbreet)

Pira Tembung ing Situs Sampeyan?