Iwwersetzen WebFlow Websäit

Wéi Installéiere ConveyThis On:

Webflow Plugin

Integratioun vun ConveyThis an Ärem Site ass séier an einfach, a WebFlow ass keng Ausnahm. An nëmmen e puer Minutten léiert Dir wéi Dir ConveyThis op WebFlow installéiere kënnt a fänkt un déi méisproocheg Funktionalitéit ze ginn déi Dir braucht.

Schrëtt #1

Erstellt e ConveyThis Kont, bestätegt Är E-Mail, an gitt Zougang zum Dashboard vun Ärem Kont.

Schrëtt #2

Nom Zougang zu Ärem Dashboard gitt op den Tab "Domains" an der lénkser Toolbar.

Schrëtt #3

Füügt en Domain un andeems Dir de Knäppchen uewe riets benotzt, a wann Dir fäerdeg sidd, klickt op Astellungen.

Domains kënnen net ëmbenannt ginn, also musst Dir se läschen an nei tippen wann Dir en Tippfeeler gemaach hutt.

Schrëtt #4

Wielt d'Quell vun Ärer Websäit (Original) Sprooch an d'Zilsprooch(en) op déi Dir se iwwersetzen wëllt. Klickt op "Konfiguratioun späicheren" wann Dir fäerdeg sidd.

Schrëtt #5

Kopéiert dëse JavaScript:

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

Schrëtt #6

Gitt op "Project Settings" an Ärem WebFlow Site Builder.

Schrëtt #7

Gitt op d'Tab "Custom Code" a paste de Code wann et néideg ass. Endlech, späichert Är Ännerungen an lued d'Säit nei. Gratulatioun! Dir hutt ConveyThis erfollegräich an Ärem WebFlow Site integréiert.

*Wann Dir de Knäppchen personaliséiere wëllt oder mat zousätzlech Astellunge vertraut wëllt, gitt w.e.g. zréck op d'Haaptkonfiguratiounssäit (mat Sproochastellungen) a klickt op "Méi Optiounen weisen".

Virdrun SquareSpace Integratioun
Nächst Iwwersetze Wix Websäit