SquareSpace Integratioun

Uweisunge

Wéi installéiere ech ConveyThis op SquareSpace?

Schrëtt #1

Erstellt e ConveyThis.com Kont a bestätegt et.

Schrëtt #2

Op Ärem Dashboard (Dir musst ageloggt sinn) navigéiert op "Domains" am ieweschten Menü.

Menü Domain

Schrëtt #3

Op dëser Säit klickt op "Domain addéieren".

Et gëtt kee Wee fir den Domain Numm z'änneren, also wann Dir e Feeler mat dem existente Domain Numm gemaach hutt, läscht et einfach an erstellt den neien.

Wann Dir fäerdeg sidd, klickt op "Astellungen".

Astellunge nei

*Wann Dir ConveyThis virdru fir WordPress/Joomla/Shopify installéiert hutt, ass Ären Domain Numm scho mat der ConveyThis synchroniséiert a wäert op dëser Säit sichtbar sinn.
Dir kënnt d'Domain Schrëtt iwwersprangen a klickt einfach op "Astellungen" nieft Ärem Domain.

Schrëtt #4

Elo sidd Dir op der Haaptkonfiguratiounssäit.

Wielt Quell an Zilsprooch(en) fir Är Websäit.

Klickt op "Konfiguratioun späicheren".

Haaptkonfiguratioun nei

Schrëtt #5

Scroll elo erof a kopéiert de JavaScript Code aus dem Feld hei ënnen.

js code

* Méi spéit wëllt Dir vläicht e puer Ännerungen an den Astellunge maachen. Fir se z'applizéieren, musst Dir dës Ännerungen als éischt maachen an dann den aktualiséierten Code op dëser Säit kopéieren.

*Fir WordPress/Joomla/Shopify brauch Dir dëse Code NET. Fir méi Informatioun kuckt w.e.g. d'Instruktioune vun der verbonne Plattform.

Schrëtt #6

Gitt op Äre SquareSpace Dashboard a maacht déi folgend Schrëtt: "Settings" -> "Advanced" -> "Code Injection".

Astellunge sqsp
fortgeschratt
Code Sprëtz

Schrëtt #7

Paste dëse Code an "HEADER" Form a späichert Ännerungen.

Header Form

Schrëtt #8

Dat ass et. Besicht w.e.g. Är Websäit, erfrëscht d'Säit an d'Sproochknäppchen erschéngt do.

Gratulatioun, elo kënnt Dir ufänken Är Websäit ze iwwersetzen.

*Wann Dir de Knäppchen personaliséiere wëllt oder mat zousätzlech Astellunge vertraut wëllt, gitt w.e.g. zréck op d'Haaptkonfiguratiounssäit (mat Sproochastellungen) a klickt op "Méi Optiounen weisen".

Virdrun Shopify Iwwersetze Checkout Säit
Nächst Iwwersetzen WebFlow Websäit