Shopify Integratioun

Uweisunge

Wéi installéiere ech ConveyThis op Shopify?

Schrëtt #1 - Gitt op Apps

Gitt op Är Shopify Kontrollpanel a klickt op "Apps" am lénksen Menü.

Da klickt op "Besicht Shopify App Store".

Shopify Schrëtt 1

Schrëtt #2 - Fannt ConveyThis

Fannt ConveyThis App an installéiert se

Shopify Schrëtt 2

Schrëtt #3 - Gitt op Astellungen

Nodeems Dir ConveyThis App installéiert hutt, gitt Dir op de Benotzerdashboard an Ärem conveythis.com Kont geleet.

Öffnen d'Säit "Domains" a dréckt op de Knäppchen "Astellungen".

Astellunge nei

Schrëtt # 4 - Copy API Key

Elo sidd Dir op der Haaptkonfiguratiounssäit. Maacht einfach initial Astellungen.

Wielt Är Quellsprooch, Zilsprooch a klickt op "Konfiguratioun späicheren".

Haaptkonfiguratioun nei

Schrëtt #5 - Späicheren an Erfrëschen

Dat ass et. Besicht w.e.g. Är Websäit, erfrëscht d'Säit an d'Sproochknäppchen erschéngt do.

Gratulatioun, elo kënnt Dir ufänken Är Websäit ze iwwersetzen.

*Wann Dir de Knäppchen personaliséiere wëllt oder mat zousätzlechen Astellunge vertraut wëllt, gitt w.e.g. zréck op d'Haaptkonfiguratiounssäit (mat Sproochastellungen) a klickt op "Méi Optiounen weisen".
* Fir d'Kassesäit ze iwwersetzen, gitt w.e.g. hei weider.

Uweisunge

Wéi iwwersetzen Shopify Checkout Säit?

Schrëtt #1

Als éischt musst Dir op Ären Online Store goen> Themen> Sproochen änneren.

Shopify iwwersetzen

Schrëtt #2

Wielt dann d'Sprooch déi Dir wëllt iwwersetzen:

änneren lang btn

Schrëtt #3

Follegt ënnert Schrëtt fir all Är Zilsproochen:

Wann Dir Är Zilsprooch an der Lëscht gesitt, da brauch keng Handlung.

Soss, dréckt op Aner Sproochen ... a wielt Är Zilsprooch.

wielt lang

Schrëtt #4

Gitt op Checkout & System Tab a gitt Är personaliséiert Iwwersetzung fir gewielte Sprooch.

Iwwersetzungen ubidden

Schrëtt #5

Endlech, wielt Är original Sprooch zréck.

änneren lang btn

Schrëtt #6 - Späicheren an Erfrëschen

Dat ass et. Besicht w.e.g. Är Websäit, erfrëscht d'Säit an d'Shopify Checkout Säit gëtt och iwwersat.

Äre Shopify Store sollt elo komplett iwwersat ginn.

Uweisunge

Wéi addéiere mer Skriptcode?

Virdrun Salesforce Iwwersetzung Plugin
Nächst Shopify Iwwersetze Checkout Säit