Localhost Integratioun

Uweisunge

Wéi installéiere ech ConveyThis op localhost?

Fir Entwéckler ass d'Benotzung vun localhost e kriteschen Aspekt vun hirem Workflow, besonnesch wann Dir un Webapplikatiounen oder Programmer schafft, déi op eng Internetverbindung vertrauen. Als Deel vum Entwécklungsprozess maachen d'Entwéckler Tester fir d'Funktionalitéit vun hiren Uwendungen op localhost z'iwwerpréiwen. Andeems Dir eng Loopbackverbindung mam Localhost opstellt, kënne se d'Applikatioun um Computer an de Betribssystem testen, deen se de Moment benotzen.

Dir kënnt eise ConveyThis Plugin och op localhost benotzen. An de Plugin-Astellungen anstatt URL oder IP kënnt Dir "localhost" benotze fir de Plugin ze testen. Follegt de Schrëtt hei ënnen!

Schrëtt #1 - Erstellt e Host an e Kont

Och wa mir en neien Domain net als "localhost" kënnen addéieren, hëlleft e virtuelle Host Iech. Erstellt als éischt e virtuelle Host an installéiert ConveyThis.

Fir dat ze maachen, musst Dir als éischt e Kont op www.conveythis.com erstellen wann Dir et nach net hutt.

Joomla 1

Schrëtt #2 - Zougang Domain am ConveyThis

Öffnen Astellungen an Ärem Kont op conveythis.com a fannt "localhost" an Domainen.

Klickt op "Astellungen" fir Är Astellungen ze konfiguréieren.

Domain

Schrëtt #3 - Astellungen

Scroll down a befollegt d'Instruktioune fir ConveyThis Code an Ärer localhost Websäit ze addéieren.

Denkt drun Är eege Websäit Säiten op eng virtuell Hostdatei ze addéieren.

Astellungeninlocalhost

Schrëtt #4 - Check Är Websäit

Fir z'iwwerpréiwen ob Conveythis an Ärem localhost implementéiert gouf, gitt Zougang zu de Webentwéckler Tools andeems Dir den Applikatiounsmenü an Ärem Browser opmaacht oder andeems Dir d'Tastatur Ofkiirzung benotzt Ctrl + Shift + I.

Benotzt Inspector Tool, sollt Dir fäeg sinn de Conveythis Code ze gesinn.

OnLocalhost

Schrëtt #5 - D'Säit erfrëschen

Dat ass et. Besicht w.e.g. Är Websäit, erfrëscht d'Säit an d'Sproochknäppchen erschéngt do.

Elo kënnt Dir ufänken Är Websäit ze iwwersetzen.

Screenshot 7 2

Schrëtt # 6 - Späicheren Configuratioun

Och ConveyThis bitt Téin vu Plattform a Rummen déi vun Entwéckler benotzt kënne ginn.

Dir kënnt kréien wat Dir braucht an engem Klick!

Léisung
Virdrun Lander Iwwersetzung Plugin
Nächst Magento Iwwersetzung Plugin