Kustomisasi Situs Web Squarespace Nggunakake Sepuluh Tips karo ConveyThis

Kustomisasi situs web Squarespace sampeyan nggunakake sepuluh tips karo ConveyThis, nggunakake AI kanggo presentasi multibahasa lan SEO sing optimal.
Kirimake demo iki
Kirimake demo iki
biaya squarespace

Alat sing luar biasa, kaya umume wong sing wis duwe kawruh, kanggo pamilik bisnis, blogger lan jobber yaiku Squarespace. Alasane yaiku nggawe lan mbangun situs web ora mung gampang nanging uga atraktif. Mupangati banget kanggo nggunakake platform iki amarga kesederhanaan manipulasi lan menarik, ora larang regane kanggo pengusaha sing miwiti usaha anyar ora suwe, uga kanggo pamilik bisnis cilik.

Nanging, cithakan sing apik, kesederhanaan, lan gampang kanggo nyiyapake lan miwiti nggunakake platform Squarespace, nyatane, alesan kenapa akeh pangguna duwe wektu angel kanggo nggawe situs kasebut dadi luar biasa, khusus. , lan khas.

Ing ngisor iki sawetara tips ndhukung sing ditemokake bisa mbantu macem-macem, tampilan, desain lan rasa situs web Squarespace sampeyan. Tip iki uga bakal mbantu entuk lalu lintas pamirsa sing luwih akeh, saengga bisa nambah tingkat konversi. Saka dhaptar tips iki, sampeyan bisa nemokake sawetara sing sampeyan ndeleng utawa krungu babagan pisanan nalika wong liya bisa uga wis kenal utawa sampeyan bisa uga wis nggunakake ing Squarespace. Yen sampeyan njupuk wektu kanggo mbukak tips iki lan ngleksanakake, sampeyan bakal pungkasanipun ndudhuk metu bandha didhelikake sing bakal entuk manfaat kanggo sampeyan.

Yaiku:

1. Njaluk Kabeh Gambar Labeled Nggunakake Alt Tag

Tanpa Judul 1

Apa tag alt? Tag alt minangka atribut utawa teks sing ditrapake kanggo gambar sing menehi katrangan kanggo gambar kasebut lan uga mbantu nemokake gambar kasebut yen kudu digoleki. Iki mbantu mesin telusur ndeleng teks tinimbang gambar. Cara sing apik kanggo menehi blog utawa situs sampeyan Optimasi Mesin Telusur (SEO) sing luwih gedhe ing peringkat mesin telusur kanthi cepet lan gampang yaiku kanthi nambah lan ngetrapake teks alt (teks alternatif) menyang gambar sampeyan. Sanajan praktik iki bisa mbutuhake wektu gumantung saka jumlah gambar sing kasedhiya ing situs sampeyan, nanging iki minangka latihan sing apik, yen ditindakake kanthi tepat, kanggo SEO sing paling apik. Elinga yen luwih akeh pamirsa sing bakal kepincut, sampeyan kudu nggunakake tembung kunci khusus sing dadi target pangguna ing tag alt kanggo gambar.

Ing ngisor iki ana gambar sing njlèntrèhaké carane sampeyan bisa nambah tag kanggo gambar ing HTML:

Tanpa Judul 2

2. Setel Titik Fokus kanggo Gambar

Titik fokus gambar yaiku tandha sing ngenali bagean saka gambar sing sampeyan pengin dadi penting. Ing tembung liyane, iku menehi tandha lan nuduhake titik kapentingan ing gambar. Gampang nyetel fokus gambar kanthi nyetel titik fokus. Kanthi mung mindhah titik, sampeyan ngowahi posisi gambar lan tampilan disetel ing wilayah kasebut.

Paling asring, gampang mung ngethok gambar menyang wangun sing cocog sing cocog karo cithakan sing sampeyan gunakake.

Sampeyan bisa uga pengin fokus ing siji bagéan saka gambar utawa liyane minangka ditampilake ing gambar ing ngisor iki:

Tanpa Judul 10

3. Upload Favicon Browser

Kustomisasi ngluwihi mung ngowahi warna garis menu sampeyan. Iku kalebu kabeh, kalebu nggarap gambar cilik sing biasane katon kanthi jeneng situs web sampeyan ing tab browser; branding. Iki, ing wiwitan, diwakili minangka kothak ireng. Sampeyan kudu mbusak kothak iki lan ngganti karo merek kanthi ngunggah Favicon khusus. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang menu utama. Banjur, klik Desain banjur pilih Logo & Judhul lan saka bagean Ikon Browser (Favicon) , upload file (.png) kanthi latar mburi transparan (ora profesional ninggalake kothak putih ing gambar sampeyan). Isih mikir carane nggawe utawa ngrancang Favicon sampeyan? Coba kene .

Tanpa Judul 12

Elinga yen Favicons katon cilik ing tab. Mula, gunakake gambar sing prasaja tanpa komplikasi. Situs web sampeyan katon profesional nalika sampeyan nambahake Favicon.

4. Page Not Found/ Error 404 Custom Page

Sanadyan ora wajib utawa ora penting, nanging duwe kesalahan 404/kaca sing ora ditemokake kaca khusus bisa nggawe situs web sampeyan katon. Yen ana wong ngetik mantan utawa Uniform Resource Locator (URL) sing bener sing sinonim karo sampeyan, sampeyan bisa nggawe kaca kesalahan 404 sing ramah lan gampang dicedhaki sing bakal katon. Kanggo nindakake iki, tambahake kaca sing dirancang kanthi grafis lan teks anyar sing ora disambung saka Setelan , pilih Situs web , banjur pilih Lanjut lan pungkasane pilih Error 404/page not found . Saka ing kono, sampeyan kudu ngeklik menu gulung mudhun lan pilih kaca sing pengin dideleng wong. Siji umpan manis sing bisa sampeyan gunakake kanggo mbalekake wong kasebut ing kaca sampeyan yaiku nggawe tawaran sing larang kayata eBook gratis utawa kupon sing bakal nggawe dheweke ngirim surat.

Tanpa Judul 13

5. Nduwe Multiple Language ing Situs Squarespace Padha

Ora gampang ngleksanakake pirang-pirang basa kanthi nggunakake Squarespace amarga lokalisasi minangka ide sing rumit nalika nerangake Squarespace. Sampeyan bakal terus nggawe kaca kacau yen sampeyan tetep nggunakake Squarespace piyambak. Iki ora tanpa solusi. Sing nggumunake, sampeyan bisa nerjemahake Squarespace kanthi gampang, kanthi mung siji baris kode. ConveyThis nawakake bantuan terjemahan Squarespace iki.

Tanpa Judul 14

6. Nggawe Autoplay Video Backgrounds' Squarespace Cover Page

Yen sampeyan kepingin weruh manawa bisa nggawe pirang-pirang kaca sampul sing terus muter video latar mburi kanthi otomatis, mula jawabane yaiku YA! Tinimbang ngompres video saka situs sing nawakake layanan streaming video kaya Vimeo lan YouTube, sampeyan bisa nggunakake video sing di-host sacara lokal.

Sampeyan bisa nindakake iki kanthi ngerti aset sing dibutuhake, ngunggah aset kasebut, nglebokake aset kasebut ing kaca, nglebokake kode play otomatis ing kaca, lan pungkasane nambahake CSS khusus kanggo ngidini tampilan video sing bener. Kanggo sinau babagan kode, carane njaluk tambahan gratis iki sing nggampangake sampeyan nginstal latar mburi video looping kanggo kaca tutup ing Squarespace, lan liya-liyane, sinau ing kene .

7. Ngawasi keterlibatan pengunjung kanthi nggunakake analytics google

Pernyataan kayata " akeh sampeyan ing kaca iki mung bakal maca sawetara perkara ing artikel iki nanging mung sawetara sing butuh wektu kanggo maca nganti pungkasan. Iki carane aku ngerti "bisa narik kawigaten para pengunjung situs lan kanthi mangkono nambah keterlibatan ing situs kasebut. Apa sampeyan pengin ngerti sepira lan kepiye wong ngunjungi lan melu situs sampeyan? Apa sampeyan pengin ngerti yen sawetara pengunjung ninggalake situs sampeyan langsung sawise ngunjungi kaca siji situs kasebut? Yen ya, banjur nindakake analytics Google kanggo situs sampeyan amarga iki bakal mbantu sampeyan nggawe strategi. Sampeyan bisa njaluk pandhuan kanggo mbantu sampeyan sinau carane kene . Sampel babagan tampilan iki katon ing ngisor iki:

Tanpa Judul 15

8. Nduwe Petunjuk Gulung sing Luntur nalika Kaca Digulung mudhun

Bantuan cepet kanggo pengunjung situs duwe akses menyang "petunjuk gulung". Iki ditampilake ing wangun panah alon alon ditempelake ing sisih ngisor jendhela browser minangka kaca wis digulung mudhun lan alon-alon katon maneh nalika nindakake ngelawan.

9. Njaluk Panjenengan Social Media Ngalahake disambungake menyang Situs

Penting banget ora mung kanggo nyambungake situs web Squarespace menyang akun media sosial kayata Twitter, Facebook, lan Instagram, nanging uga nggawe manawa akun kasebut konsisten karo situs web sampeyan.

Bantuan prasaja kanggo nyambungake akun iki karo situs web sampeyan yaiku menyang bagean Setelan , pilih Situs web , banjur pilih Akun sing Disambungake . Saka ing kono, klik tab Sambungake Akun banjur pilih akun endi sing pengin disambungake menyang situs web Squarespace.

10. Nggawe Custom Button, Borders lan Graphics

Kanggo ngatur Squarespace kanthi cara sing paling apik tegese merek sampeyan kudu nyemplungake kabeh. Salah siji cara sing apik kanggo nindakake iki yaiku liwat gambar lan grafis; padha nggawe ngarep apik, obyek visual nengsemake lan merek luwih warni. Panel desain bisa mbantu sampeyan ngowahi tombol. Bentuk tombol, warna lan gaya teks bisa diowahi supaya cocog karo fitur liyane ing situs web Squarespace.

Pungkasan, ora ana watesan babagan carane sampeyan bisa ngatur, ngowahi lan nyetel situs web Squarespace. Nyatane, ana cara sing ora kaetung kanggo nindakake iki. Nanging, apa sing kudu ditindakake ing tahap tartamtu iki kaya sing disaranake ing artikel iki yaiku supaya kabeh gambar diwenehi label nggunakake tag alt, nyetel titik fokus kanggo gambar, ngasilake lan upload favicon browser, entuk kaca sing ora ditemokake / kesalahan 404 kaca khusus, duwe pirang-pirang basa ing situs Squarespace sing padha, nggawe kaca tutup Squarespace latar mburi video autoplay, ngawasi keterlibatan pengunjung kanthi nggunakake analytics google, duwe petunjuk gulung sing bakal ilang nalika kaca digulung mudhun, entuk media sosial sampeyan nyambung menyang situs, lan nggawe tombol adat, wates lan grafis. Coba kumpulake sawetara pengalaman sing ora kakehan babagan coding, banjur gunakake kreatifitas kanggo nangani situs web Squarespace sampeyan.

Kanthi yakin, aku yakin artikel iki bakal mbantu banget! Sampeyan bisa nyelehake komentar utawa pitakonan ing ngisor iki lan yakin, tim dhukungan saka ConveyThis bakal sesambungan karo sampeyan!

Pengarang

Kula Khanh

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Kolom sing dibutuhake ditandhani *