HubSpot Integratioun

Wéi Installéiere ConveyThis On:

HubSpot Iwwersetzung Plugin

Integratioun vun ConveyThis an Ärem Site ass séier an einfach, an Hubspot ass keng Ausnahm. An nëmmen e puer Minutten léiert Dir wéi Dir ConveyThis op Hubspot installéiere kënnt a fänkt un déi méisproocheg Funktionalitéit ze ginn déi Dir braucht.

Schrëtt #1

Erstellt e ConveyThis.com Kont a bestätegt et.

Schrëtt #2

Op Ärem Dashboard (Dir musst ageloggt sinn) navigéiert op «Domains» am ieweschten Menü.

Schrëtt #3

Op dëser Säit klickt op "Domain addéieren".

Et gëtt kee Wee fir den Domain Numm z'änneren, also wann Dir e Feeler mat dem existente Domain Numm gemaach hutt, läscht et einfach an erstellt den neien.

Wann Dir fäerdeg sidd, klickt op "Astellungen".

*Wann Dir ConveyThis virdru fir WordPress/Joomla/Shopify installéiert hutt, ass Ären Domain Numm scho mat der ConveyThis synchroniséiert a wäert op dëser Säit sichtbar sinn.
Dir kënnt d'Domain Schrëtt iwwersprangen a klickt einfach op "Astellungen" nieft Ärem Domain.

Schrëtt #4

Elo sidd Dir op der Haaptkonfiguratiounssäit.

Wielt Quell an Zilsprooch(en) fir Är Websäit.

Klickt op "Konfiguratioun späicheren".

Schrëtt #5

Scroll elo erof a kopéiert de JavaScript Code aus dem Feld hei ënnen.

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

* Méi spéit wëllt Dir vläicht e puer Ännerungen an den Astellunge maachen. Fir se z'applizéieren, musst Dir dës Ännerungen als éischt maachen an dann den aktualiséierten Code op dëser Säit kopéieren.

*Fir WordPress/Joomla/Shopify brauch Dir dëse Code NET. Fir méi Informatioun kuckt w.e.g. d'Instruktioune vun der verbonne Plattform.

Schrëtt #6

An Ärem HubSpot Kont, klickt op d'Astellungsikon an der Haaptnavigatiounsbar.

Schrëtt #7

Am lénksen Sidebar Menü, navigéiert op Websäit> Säiten.

An der ieweschter lénkser Säit klickt op Wielt eng Domain fir seng Astellungsmenü z'änneren fir d'Domain ze wielen fir déi Dir d'Astellunge wëllt aktualiséieren.

Füügt ConveyThis Code Snippets un de Site Header HTML vun alle Säiten a Blogposten, déi op de gewielte Domainen gehost ginn.

Schrëtt #8

Dat ass et. Besicht w.e.g. Är Websäit, erfrëscht d'Säit an d'Sproochknäppchen erschéngt do.

Gratulatioun, elo kënnt Dir ufänken Är Websäit ze iwwersetzen.

*Wann Dir de Knäppchen personaliséiere wëllt oder mat zousätzlechen Astellunge vertraut wëllt, gitt w.e.g. zréck op d'Haaptkonfiguratiounssäit (mat Sproochastellungen) a klickt op "Méi Optiounen weisen".

Virdrun HelpScout Integratioun
Nächst Instapage Iwwersetzung Plugin