Wéi änneren ech eng Mediadatei (Biller, PDFs) a menger iwwersat Versioun

Iwwersetzung vun engem Medien.

Wann Dir eng aner Zort Medien (zB e Bild mat Text) an der iwwersater Versioun vun Ärer Websäit muss weisen, kann ConveyThis hëllefen. Füügt einfach d'URL vun den iwwersaten Medien an Är Iwwersetzungen un. Wann et ëm d'Iwwersetzung vun Mediendateien wéi PDFs kënnt, ass de Prozess d'selwecht.

1. Gitt op Astellungsmenü a klickt op Shom méi Optiounen.

Astellungen

2. Am Allgemengen Astellunge setzen wat Medien Dir iwwersat muss (Media, Video, PDF).

3. Gitt op Är Websäit mat Medien a schalt Sprooch.

Screenshot 2 7

4. Gitt op ConveyThis Text Editor a sicht Iwwersetzung fir Är Medien. Elo kënnt Dir d'URL an d'Mediendatei änneren wat Dir braucht.

Screenshot 3 4

5. Frësch Är a kontrolléieren fir Fichier Ännerungen.

Screenshot 4 2
Virdrun Wéi addéieren / läschen Admins, Manageren an Iwwersetzer
Nächst Wéi läschen ech definitiv eng Iwwersetzung?