Positioun änneren

Wéi änneren d'Positioun vum Sproochewiessel?

Fir d'Positioun vum Sproochewiessel z'änneren, besicht w.e.g. "Astellungen" Säit, dréckt op "Méi Optiounen weisen".

flag1

Scroll down bis "Positioun" Sektioun. Do kënnt Dir d'Positioun vum Sproochewiessel änneren.

Positioun

Wéi setzen ech Sproochewiessel a mengem Element?

Dir kënnt Sproochewiessel an Ärem eegenen Element setzen. Zum Beispill kënnt Dir et an engem Navigatiounsmenü oder Fousszeil setzen.

Fir dat ze maachen, setze w.e.g. "Positiounstyp" als "Custom" a gitt "ID" vun Ärem Element.

Positioun Benotzerdefinéiert

Wéi fannen ech "ID" vu mengem Element?

Fir dëst ze maachen, gitt op Är Site, klickt op d'Element, wou Dir de Sproochewiessel setzen wëllt. Am Popup-Menü wielt "Inspektéieren".

iwwerpréiwen

Dir sollt d'"ID" vum ausgewielten Element gesinn. Wann Dir et net gesitt, da musst Dir et selwer asetzen andeems Dir d'Websäit Schabloun ännert.

Benotzerdefinéiert ID
Virdrun Fändel änneren
Nächst Vermëttelen Dëse Glossar