Kann ech meng Iwwersetzungen importéieren/exportéieren?

D'Import / Export Fonctiounen

D'Import / Export Feature ass verfügbar fir de Pro + a méi héich Pläng.

Wann Dir net fir eng vun dëse Pläng ugemellt sidd, musst Dir op Är Iwwersetzungssäit goen an all Iwwersetzung manuell änneren.

Iwwersetzungen exportéieren

Gitt op d' Domains Säit a klickt op dräi Punkte Menü, wielt aus der Lëscht a wéi engem Format Dir Export Iwwersetzunge braucht.

Screenshot 3 3

Iwwersetzungen importéieren

Wann Dir extern Iwwersetzunge fir Äre ConveyThis Projet wëllt addéieren, ass et wichteg fir d'éischt déi existent Iwwersetzungen ze exportéieren. Dëst garantéiert datt Är Iwwersetzunge präzis mam originalen Inhalt entspriechen, well ConveyThis huet seng eege Method fir den Inhalt ze liesen, ze analyséieren an ze segmentéieren ier Dir d'Iwwersetzungen erstellt.

Gitt op d' Domains Säit a klickt op dräi Punkte Menü, dann op CSV / TMX Knäppchen fir Iwwersetzungen z'importéieren.

Screenshot 26
Virdrun Kann ech meng URLen personaliséieren?
Nächst Fändel änneren