Tag Hreflang Self-Referencing: Ningkatake SEO karo ConveyThis

Ningkatake SEO sampeyan nganggo tag hreflang kanthi referensi dhewe nggunakake ConveyThis, njamin penargetan basa sing akurat kanggo pamirsa global.
Kirimake demo iki
Kirimake demo iki
Tag Hreflang

Yen sampeyan duwe utawa ngatur situs web, penting sampeyan ngerti babagan tag hreflang referensi dhewe. Tag iki bisa mbantu mesthekake yen isi sampeyan wis diindeks kanthi bener lan ditampilake ing basa sing bener kanggo saben wilayah ing donya. Ing kirim blog iki, kita bakal nerangake apa tag hreflang referensi dhewe lan cara nggunakake.

Apa Self-Referencing Hreflang Tag?

Tag hreflang referensi dhewe-uga dikenal minangka "hreflang" -yaiku unsur HTML sing mbantu mesin telusur ngerti basa utawa versi regional saka kaca sing kudu digunakake kanggo nanggepi pitakon pangguna.

Apa Self-Referencing Hreflang Tag?

Iku ngandhani mesin telusur versi basa saka kaca sing ana ing situs sampeyan lan ing ngendi papan kasebut.

Iki mesthekake yen pangguna nggoleki soko ing basa asline, dheweke entuk asil saka situs sampeyan tinimbang saka pesaing sing bisa uga wis nerjemahake versi kaca sing kasedhiya.

Kepiye Cara Nggawe Tag Hreflang Self-Referencing?

Kunci kanggo mesthekake yen konten sampeyan diindeks kanthi bener yaiku nambahake hreflang referensi mandiri sing bener menyang kaca web sampeyan.

Langkah pisanan yaiku ngenali kabeh basa lan wilayah sing pengin ditargetake karo konten sampeyan. Sawise sampeyan nemtokake basa/wilayah kasebut, sampeyan kudu nambahake hreflang kanggo saben basa.

Iki contone:

Ing conto iki, ana papat versi beda saka kaca sing padha (siji versi Inggris AS, siji versi Spanyol Meksiko, siji versi Kanada Prancis, lan siji "standar," sing nuduhake bali menyang versi Inggris AS).

Saben versi nduweni URL sing unik lan tag hreflang sing cocog karo referensi dhewe sing ngarahake maneh supaya mesin telusuran ngerti ngendi bisa nemokake saben versi kaca nalika ana wong sing nggoleki ing basa utawa wilayah asline.

Self Referencing Hreflang Tags Work 1

Kesimpulan:

Hreflangs referensi dhewe penting yen sampeyan pengin konten sampeyan diindeks kanthi bener dening mesin telusur lan ditampilake kanthi tepat kanggo macem-macem wilayah lan basa ing saindenging jagad.

Kanthi mangerteni cara kerjane tag kasebut lan nambahake kanthi bener ing kabeh kaca sing relevan ing situs web sampeyan, sampeyan bisa mesthekake yen pangguna ing endi wae ing donya bakal bisa nemokake kanthi gampang apa sing digoleki ing situs sampeyan tanpa dipikirake basa apa sing digunakake nalika nggoleki online!

Kaca checkout ora bakal dideteksi dening ConveyThis amarga kalebu domain liyane. Pancen, ngerti manawa kaca-kaca kasebut di-host dening Shopify dhewe, terjemahan bakal langsung ditangani. Ing kahanan apa wae, checkout sampeyan bakal diterjemahake kanthi otomatis ing basa tujuan sing gegandhengan amarga mekanisme sing kita atur.

Pengarang

Kula Khanh

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Kolom sing dibutuhake ditandhani *