Создадете повеќејазична веб-страница на WordPress со ConveyThis

Создадете повеќејазична веб-локација на WordPress со ConveyThis, користејќи вештачка интелигенција за да обезбедите беспрекорен превод и корисничко искуство.
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо
преглед Имран
https://www.youtube.com/watch?v=-ZhfGkAeM0I

Ако сакате да креирате повеќејазична веб-страница на WordPress, можете да го користите овој приклучок и нивната услуга.
Ќе треба да завршите 2 главни задачи

  1. Регистрирајте се на https://www.conveythis.com/ за да добиете клуч за api
  2. Инсталирајте го овој приклучок https://wordpress.org/plugins/conveyt…

Откако ќе го инсталирате приклучокот, ќе треба да го додадете клучот api што ќе го добиете од страницата.
Тоа е се.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени*