Schakel wijzigingen in de tekstrichting in voor meertalige websites met ConveyThis

Hoe media op ConveyThis te vertalen

ConveyThis maakt het mogelijk om afbeeldingen op uw website te vertalen (vervangen) zodat ze in overeenstemming zijn met de algemene taal van uw website.

Als u bijvoorbeeld bepaalde afbeeldingen in de Engelse versie heeft, maar andere afbeeldingen in de andere taal wilt weergeven, volgt u eenvoudig deze instructie.

1. Ga naar “Instellingen” en klik op “Meer opties weergeven”
  2. Zorg ervoor dat in het gedeelte Algemeen het keuzerondje naast 'Media vertalen' is geselecteerd. Zie bijgevoegde schermafbeelding:

media vertalen

3. Sla de instellingen op.

4. Ga naar “Visual Editor” en klik op de penafbeelding van de afbeelding die u wilt wijzigen.

media vertalen2

5. Selecteer in het pop-upscherm het nieuwe pad naar de afbeelding op uw server. Zorg ervoor dat de afbeeldingsgrootte vergelijkbaar is met het origineel!

media vertalen3

6. Wijzigingen opslaan.

Vorige Bewerk uw vertalingen eenvoudig met ConveyThis
Volgende Sluit pagina's en div's uit van vertaling met ConveyThis