Joomla integration

Hvordan installerer du ConveyThis på:

Joomla Plugin Oversættelser

Det er hurtigt og nemt at integrere ConveyThis på dit websted, og Joomla er ingen undtagelse. På blot et par minutter lærer du, hvordan du installerer ConveyThis til Joomla og begynder at give den den flersprogede funktionalitet, du har brug for.

Trin 1

Gå til dit Joomla kontrolpanel og klik på «System» — «Udvidelser«

Trin #2

Skriv ConveyThis i søgefeltet, og udvidelsen vises. Klik på den for at fortsætte til installationssiden.

Klik her på knappen «Installer» og derefter på «Installer» igen på bekræftelsessiden.

Trin #3

Når installationen er færdig, gå til kategorien «Komponenter» og ConveyThis vises der. Klik på den.

Trin #4

På denne side skal du konfigurere dine indstillinger.

For at gøre det skal du først og fremmest oprette en konto på www.conveythis.com , hvis du ikke allerede har gjort det.

Trin #5

Når du har bekræftet din registrering, vil du blive dirigeret til dit dashboard.

Kopier din unikke API-nøgle, og kom tilbage til udvidelsens konfigurationsside.

Trin #6

Indsæt din API-nøgle i det relevante felt.

Vælg kilde- og målsprog.

Klik på "Gem konfiguration".

Trin #7

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

*Hvis du ønsker at tilpasse knappen eller stifte bekendtskab med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på «Vis flere muligheder».

Fejlfinding

Hvis du får 404 fejl, når du trykker på sprogknappen, skal du aktivere «URL Rewriting» på dine globale konfigurationer.

Tidligere Jimdo Oversættelse Plugin
Næste Lander Oversættelse Plugin