Aktiver tekstretningsændringer for flersprogede websteder med ConveyThis

Sådan oversætter du medier på ConveyThis

ConveyThis gør det muligt at oversætte (erstatte) billeder på dit websted for at gå i overensstemmelse med det overordnede sprog på dit websted.

For eksempel, hvis du har visse billeder i den engelske version, men ønsker at vise forskellige billeder på det andet sprog, skal du blot følge denne instruktion.

1. Gå til "Indstillinger", og klik på "Vis flere indstillinger"
  2. I sektionen Generelt skal du sørge for, at alternativknappen ud for "Oversæt medier" er valgt. Se vedhæftet skærmbillede:

oversætte medier

3. Gem indstillingerne.

4. Gå til "Visual Editor" og klik på pennen billedet af det billede, du gerne vil ændre.

oversætte medier 2

5. På popup-skærmen skal du vælge den nye sti til billedet på din server. Sørg for, at billedstørrelsen svarer til originalen!

oversætte medier 3

6. Gem ændringer.

Tidligere Rediger dine oversættelser nemt med ConveyThis
Næste Ekskluder sider og div'er fra oversættelse med ConveyThis