Oversæt medier (optag billeder til et specifikt sprog)

Du er her:

ConveyThis gør det muligt at oversætte (erstatte) billeder på dit websted for at gå i overensstemmelse med det overordnede sprog på dit websted.

For eksempel, hvis du har visse billeder i den engelske version, men ønsker at vise forskellige billeder på det andet sprog, skal du blot følge denne instruktion.

1. Gå til "Indstillinger", og klik på "Vis flere indstillinger"
  2. I sektionen Generelt skal du sørge for, at alternativknappen ud for "Oversæt medier" er valgt. Se vedhæftet skærmbillede:

3. Gem indstillingerne.

4. Gå til "Visual Editor" og klik på pennen billedet af det billede, du gerne vil ændre.

5. På popup-skærmen skal du vælge den nye sti til billedet på din server. Sørg for, at billedstørrelsen svarer til originalen!

6. Gem ændringer.

Tidligere Oversæt alle sider
Næste Oversæt PDF (vedtag PDF-filer til et specifikt sprog)