Hvorfor er min hjemmeside ikke oversat nogle dele?

Hvorfor er hjemmesiden ikke fuldt oversat?

Hvis du valgte et sprog ved hjælp af knappen ConveyThis og bemærkede, at nogle dele af dit indhold ikke blev oversat, kan der være fire mulige årsager. Følgende giver årsagerne til og løsningerne på dette problem:

1. Begrænsning af ord

plan

Hvis du vil sikre dig, at alt indholdet på din hjemmeside er oversat, kan du opgradere til en mere avanceret ConveyThis plan ved at gå til dit ConveyThis Dashboard, klikke på 'Skift plan' og vælge den ønskede plan og faktureringsfrekvens.

2. Udelukkede sider eller divs

Tjek, om du allerede har ekskluderet den uoversatte del direkte i ConveyThis Exclusions.

3. Ordlisteregler

Tjek, om du har en undtagelsesregel i ConveyThis Glossary.

ordliste 2

4. Oversættelseskontakt

Tjek, om du har skiftet oversættelse på siden Domæner.

Skærmbillede 2 5

5. Javascript indhold

Tjek, om det uoversatte indhold er genereret af JavaScript.

Tidligere Hvorfor kan jeg ikke få adgang til Visual Editor?