WooCommerce Integration

Instruktion

Sådan installeres ConveyThis på WooCommerce?

Trin 1

Gå til dit WordPress kontrolpanel, og klik på "Plugins", og "Tilføj ny".

Trin 2

Skriv ConveyThis i søgefeltet, hvorp-in'et vises.

Klik på "Installer nu" og derefter "Aktivér" .

Trin # 3

Når siden opdateres, ser du meddelelsen om, at plugin er aktiveret, men endnu ikke er konfigureret.

Tryk på linket "konfigurationsside" for at ConveyThis konfigurationssiden.

Trin # 4

På denne side skal du konfigurere dine indstillinger.

For at gøre det skal du først og fremmest oprette en konto på www.conveythis.com, hvis du ikke allerede har gjort det.

Trin # 5

Når du har bekræftet din registrering, skal du gå til dit Dashboard .

Kopier din unikke API-nøgle, og kom tilbage til plugins konfigurationsside.

Trin # 6

Indsæt din API-nøgle til det relevante felt.

Vælg kilde- og målsprog.

Klik på "Gem konfiguration" .

Trin # 7

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte din WooCommerce hjemmeside.

*Hvis du vil tilpasse knappen eller blive fortrolig med en ekstra indstilling, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på "Vis flere indstillinger".

Tidligere Weebly integration
Næste WordPress Integration