Hoe kan ik mijn bezoekers automatisch doorverwijzen naar hun eigen taal?

Bezoekers doorverwijzen

Wanneer u de 'auto-redirect'-functie van ConveyThis inschakelt, worden bezoekers automatisch doorgestuurd naar hun voorkeurstaal op basis van de taal van hun browser, in plaats van hun IP-adres.

1) Om deze functie te activeren, gaat u naar Instellingen en klikt u op Meer opties weergeven.

instellingen

2) Stel in de Algemene instellingen “Ja” in om de omleidingsfunctie te activeren.

Schermafbeelding 2 3

3) Wijzigingen opslaan.

Schermafbeelding 3 2
Vorige Sluit pagina's en div's uit van vertaling met ConveyThis
Volgende Hoe kan ik RSS- en XML-productfeeds vertalen? Snel en gemakkelijk