Skift position

Hvordan ændres position for sprogomskifter?

For at skifte position for sprogomskifteren skal du besøge siden "Indstillinger", trykke på "Vis flere muligheder".

flag 1

Rul ned til afsnittet "Position". Der kan du skifte position for sprogomskifteren.

position

Hvordan placerer jeg sprogomskifter inde i mit element?

Du kan placere sprogomskifteren inde i dit eget element. For eksempel kan du placere det i navigationsmenuen eller sidefoden.

For at gøre det skal du indstille "Positionstype" som "Brugerdefineret" og indtaste "id" for dit element.

positionsskik

Hvordan finder jeg "id" for mit element?

For at gøre dette skal du gå til dit websted, højreklikke på det element, hvor du vil placere sprogomskifteren. I popup-menuen skal du vælge “Inspicer”.

inspicere

Du skal se "id" for det valgte element. Hvis du ikke kan se det, skal du selv indsætte det ved at redigere webstedsskabelonen.

brugerdefineret id
Tidligere Skift flag
Næste Formidle denne ordliste