Shopify-integration

Instruktion

Hur installerar man ConveyThis på Shopify?

Steg #1 - Gå till Apps

Gå till din Shopify kontrollpanel och klicka på "Appar" i menyn till vänster.

Klicka sedan till "Besök Shopify App Store".

shopify steg 1

Steg #2 - Hitta ConveyThis

Hitta ConveyThis app och installera den

shopify steg 2

Steg # 3 - Gå till Inställningar

När du har installerat ConveyThis app dirigeras du till användarpanelen i ditt conveythis.com konto.

Öppna sidan "Domäner" och tryck på knappen "Inställningar".

nya inställningar

Steg # 4 - Kopiera API-nyckel

Nu är du på huvudkonfigurationssidan. Gör enkla initiala inställningar.

Välj ditt källspråk, målspråk och klicka på "Spara konfiguration".

huvudkonfiguration ny

Steg # 5 - Spara och uppdatera

Nu är det dags. Besök gärna din hemsida, uppdatera sidan och språkknappen visar upp där.

Grattis, nu kan du börja översätta din webbplats.

*Om du vill anpassa knappen eller bli bekant med ytterligare inställningar, gå tillbaka till huvudkonfigurationssidan (med språkinställningar) och klicka på "Visa fler alternativ".
*För att översätta kassasidan, fortsätt här .

Instruktion

Hur man Shopify checkout-sida?

Steg 1

Först måste du gå till din onlinebutik > Teman > Redigera språk.

Shopify översätt

Steg 2

Välj sedan språk du vill översätta:

ändra lång btn

Steg 3

Följ stegen nedan för alla dina målspråk:

Om du ser ditt målspråk i listan behövs ingen åtgärd.

Annars trycker du på Andra språk... och väljer ditt målspråk.

välj språk

Steg #4

Gå till kassan och systemfliken och ge din anpassade översättning för valt språk.

tillhandahålla översättningar

Steg #5

Till sist, välj tillbaka ditt originalspråk.

ändra lång btn

Steg #6 - Spara och uppdatera

Det är allt. Besök din webbplats, uppdatera sidan och shopifys kassasida kommer också att översättas.

Din Shopify-butik bör vara helt översatt nu.

Instruktion

Hur lägger man till skriptkod?

Tidigare Salesforce Translation Plugin
Nästa Shopify Translate kassasida