Omdirigera besökare till översatta sidor automatiskt baserat på användarwebbläsarens inställningar

Du är här:
  • Main
  • Översättningar
  • Omdirigera besökare till översatta sidor automatiskt baserat på inställningarna i webbläsaren
< All Topics

Du kan enkelt ladda den översatta versionen av din webbplats baserat på användarens webbläsare språk. Om du riktar dig till spansktalande, varför visa dem engelska versionen? ConveyThis har en smart funktion för att välja rätt språkversion att visa för dina målanvändare.

För att aktivera det, följ denna enkla handledning:

1. Gå till "Inställningar" och klicka på "Visa fler alternativ"
  2. Markera som "Ja" under: "Omdirigera besökare till översatta sidor automatiskt baserat på användarwebbläsares inställningar."

3. Spara "Inställningar"

4. Vill du testa det? Använd "Privat läge" i din web-browser.

Tidigare Ordlista
Nästa Översätt alla sidor