WooCommerce Integrering

Instruksjon

Hvordan installerer ConveyThis på WooCommerce?

Trinn 1

Gå til WordPress kontrollpanelet og klikk på "Plugins" og deretter "Legg til ny".

Steg 2

Skriv ConveyThis i søkefeltet, så vises programtillegget.

Klikk på "Installer nå" og deretter "Aktiver".

Trinn 3

Når siden oppdateres, ser du varselet om at plugin er aktivert, men ennå ikke konfigurert.

Trykk på "konfigurasjonsside" -koblingen for å ConveyThis på konfigurasjonssiden.

Trinn 4

På denne siden må du konfigurere innstillingene dine.

For å gjøre det må du først og fremst opprette konto www.conveythis.com hvis du ikke allerede har gjort det.

Trinn 5

Når du har bekreftet registreringen, går du til dashbordet.

Kopier din unike API-nøkkel og gå tilbake til plugin-modulens konfigurasjonsside.

Trinn 6

Lim inn API-nøkkelen i det aktuelle feltet.

Velg kilde- og målspråk.

Klikk på "Lagre konfigurasjon".

Trinn 7

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette WooCommerce nettside.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk "Vis flere alternativer".

Tidligere Weebly integrering
Neste WordPress Integrering