Squarespace-oversettelse gjort enkelt med ConveyThis

Instruksjon

Hvordan installerer ConveyThis på WooCommerce?

Trinn 1

Gå til WordPress kontrollpanelet og klikk på "Plugins" og deretter "Legg til ny".

wordpress oversettelse

Steg 2

Skriv ConveyThis i søkefeltet og plugin-en vises.

Klikk på "Installer nå" og deretter "Aktiver".

wp trinn 2

Trinn #3

Når siden oppdateres, ser du varselet om at plugin er aktivert, men ikke konfigurert ennå.

Trykk på "konfigurasjonsside" -koblingen for å ConveyThis på konfigurasjonssiden.

wp trinn 3

Trinn #4

På denne siden må du konfigurere innstillingene dine.

For å gjøre det, må du først og fremst opprette en konto på www.conveythis.com hvis du ikke allerede har gjort det.

wp trinn 4

Trinn #5

Når du har bekreftet registreringen, gå til dashbordet .

Kopier din unike API-nøkkel og gå tilbake til plugin-modulens konfigurasjonsside.

dashboard API-nøkkel

Trinn #6

Lim inn API-nøkkelen i det aktuelle feltet.

Velg kilde- og målspråk.

Klikk på "Lagre konfigurasjon".

wp trinn 6

Trinn #7

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette WooCommerce nettside.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk "Vis flere alternativer".

Tidligere SquareSpace Integrering
Neste Oversett Wix-nettstedet