Weebly integrering

Weebly app-plugin

Det er raskt og enkelt å integrere ConveyThis på nettstedet ditt, og Weebly er intet unntak. På bare noen få minutter lærer du hvordan du installerer ConveyThis til Weebly og begynner å gi den den flerspråklige funksjonaliteten du trenger.

Trinn 1

Åpne Weebly-nettstedet ditt i redigeringsmodus.

Gå til "App" og legg "ConveyThis" i søkefeltet. Installer appen.

Steg 2

Når installasjonen er fullført, sjekk domenet for ny installasjon og klikk «Lagre».

Trinn #3

Du vil bli sendt til innstillingssiden i din conveythis.com-konto.

Neste gang går du til applisten din og klikker på «Administrer» på ConveyThis App.

Trinn #4

Nå er du på hovedkonfigurasjonssiden. Gjør enkle innledende innstillinger.

Velg kildespråk, målspråk og klikk «Lagre konfigurasjon».

Trinn #5

Det er alt. Vær så snill, gå tilbake i redigeringsmodus på Weebly og publiser endringene.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du ønsker å tilpasse knappen eller bli kjent med flere innstillinger, gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på «Vis flere alternativer».

Tidligere Volusion Translation Plugin: Gå globalt med din e-handelsside
Neste WooCommerce Translation Plugin av ConveyThis: Øk salget ditt