Weebly integrering

Instruksjon

Hvordan installerer ConveyThis på Weebly?

Trinn 1

Åpne Weebly i redigeringsmodus.

Gå til "App" og legg "ConveyThis" i søkefeltet. Installer appen.

Steg 2

Som installasjonen fullført, sjekk domenet for ny installasjon og klikk "Lagre".

Trinn 3

Du blir dirigert til innstillingssiden i din conveythis.com-konto.

Neste gang går du til listen over appen din og klikker på «Administrer» ConveyThis appen.

Trinn 4

Nå er du på hovedkonfigurasjonssiden. Foreta enkle innledende innstillinger.

Velg kildespråk, målspråk og klikk på "Lagre konfigurasjon".

Trinn 5

Det er alt. Vær så snill, gå tilbake i redigeringsmodus på Weebly og publiser endringene.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på "Vis flere alternativer".

Tidligere SquareSpace Integrering
Neste WooCommerce Integrering