SquareSpace Integrering

Instruksjon

Hvordan installerer ConveyThis på SquareSpace?

Trinn 1

Opprett en ConveyThis.com konto og bekreft den.

Steg 2

dashbordet (du må være logget inn) navigerer du til "Domener" i den øvre menyen.

Trinn 3

På denne siden klikker du på "Legg til domene".

Det er ingen måte å endre domenenavn, så hvis du gjorde en feil med det eksisterende domenenavnet, er det bare å slette det og opprette det nye.

Når du er ferdig, klikker du på "Innstillinger".

*Hvis du installerte ConveyThis tidligere for WordPress/Joomla/Shopify, var domenenavnet allerede synkronisert med ConveyThis og vil være synlig på denne siden.
Du kan hoppe over å legge til domenetrinn og bare klikke på "Innstillinger" ved siden av domenet ditt.

Trinn 4

Nå er du på hovedkonfigurasjonssiden.

Velg kilde og målspråk for nettstedet ditt.

Klikk på "Lagre konfigurasjon".

Trinn 5

Rull ned og kopier JavaScript fra feltet nedenfor.

* Senere vil du kanskje gjøre noen endringer i innstillingene. For å bruke dem, må du gjøre endringene først og deretter kopiere den oppdaterte koden på denne siden.

*For WordPress/Joomla/Shopify trenger du ikke denne koden. For mer informasjon, se instruksjonene for den tilknyttede platfrom.

Trinn 6

Gå til SquareSpace dashbordet og gjør følgende trinn: "Innstillinger" -> "Avansert" -> "Kodeinjeksjon".

Trinn 7

Lim inn koden i "HEADER" -skjemaet og lagre endringer.

Trinn 8

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på "Vis flere alternativer".

Tidligere Shopify Integrering
Neste Weebly integrering