Omdirigere besøkende til oversatte sider automatisk basert på innstillingene i brukerleseren

Du kan enkelt laste inn den oversatte versjonen av nettstedet ditt basert på brukerens nettleserspråk. Hvis du målretter mot spansktalende, hvorfor vise dem engelsk versjon? ConveyThis har en smart funksjon for å velge riktig språkversjon som skal vises til målbrukerne dine.

For å aktivere det, følg denne enkle opplæringen:

1. Gå til "Innstillinger" og klikk på "Vis flere alternativer"
  2. Merk som «Ja» under: «Omdirigere besøkende til oversatte sider automatisk basert på innstillingene i brukerleseren».

automatisk omdirigering

3. Lagre "Innstillinger"

4. Vil du teste den? Bruk "Privat modus" i nettleseren din.

Tidligere Er det noen oversettelseshistorikk?
Neste Avgrens nettstedets oversettelse med ConveyThis ordlistefunksjonen