Hvordan legge til CNAME-poster i DNS-manager?

Det første trinnet i å legge til en DNS-post er å finne ut hvem som er DNS-leverandøren for domenenavnet ditt. Vanligvis er det domeneregistratoren eller vertsfirmaet ditt. Du kan enkelt bruke DNS Dig Tool til å finne ut DNS-leverandøren.

cname-poster

Som du ser fra skjermbildet ovenfor for domenenavnet vårt, bruker vi Name.com. For ditt tilfelle kan det være domaincontrol.com (GoDaddy), systemdns.com eller googledomains.com hvis du kjøpte domenet ditt med Shopify, eller noe navn relatert til vertsfirmaet ditt som vil hinte hvem som er DNS-leverandøren din.

Nedenfor finner du trinnene for å legge til CNAME-poster i Cloudflare, GoDaddy, Shopify og hostings med cPanel.

Legge til en CNAME-post i Cloudflare

1. Logg inn på kontoen din cloudflare.com konto.
  2. Velg domenet ditt fra rullegardinmenyen øverst til venstre.
  3. Velg kategorien DNS-innstillinger øverst.
  4. Legg til CNAME-posten for å peke språkkoden ConveyThis navnet på serveren som er nevnt i innstillingsinstruksjonen.
  5. Forsikre deg om at Cloud-ikonet er slått av for å omgå Cloudflare.
  6. Klikk Lagre.
Cloudflare

Legge til en CNAME-post i GoDaddy

1. Logg på kontoen din på godaddy.com ved å klikke på Min konto-fanen.
  2. Under Domener-delen finner du domenet du vil konfigurere, og klikker på koblingen for domenenavn for å åpne siden for domenens innstillinger.
  3. Åpne koblingen Administrer DNS nederst på siden for domeneinnstillinger.
  4. Klikk på Legg til-knappen under posterlisten i DNS Manager.
  5. Sett Type til CNAME.
  6. Sett Host til språkkoden du vil legge til.
  7. Legg til CNAME-posten for å peke språkkoden ConveyThis navnet på serveren som er nevnt i innstillingsinstruksjonen.
  8. Klikk Lagre.
godaddy cname

Legge til en CNAME-post i vertskontrollpanelet (cPanel)

1. Logg inn på hostingpanelet
  2. Åpne DNS Simple Zone Editor
  3. Under "Legg til en CNAME-post" -delen angi Navn på språkkoden du vil legge til, og CNAME ConveyThis servernavnet som er nevnt i innstillingsinstruksjonen.
  4. Klikk på Legg til CNAME Record-knapp.
cpanel cname

Legge til en CNAME-post i Shopify

Hvis du kjøpte domenenavnet ditt Shopify, må du følge trinnene nedenfor:

1. Gå til Shopify i Nettbutikken → Domener fra den Shopify administratoren.
  2. Klikk på Administrer i domenelistedelen.
  3. Klikk DNS-innstillinger øverst på skjermen.
  4. Klikk på Legg til tilpasset post og velg CNAME-posttype.
  5. Angi Navn til språkkoden du vil legge til, og peker ConveyThis navnet på serveren som er nevnt i innstillingsinstruksjonen.
  6. Klikk på Bekreft.
shopify cname

Legg til en CNAME-post (vertsspesifikke trinn)

Du finner mer informasjon om hvordan du legger til CNAME-poster for vertsspesifikke saker https://support.google.com/a/topic/1615038

Bekrefter at CNAME-posten er lagt til

Hvis du vil kontrollere at CNAME-posten ble lagt til, kan du bruke DNS Dig Tool.

formidle dette navnet

Hvis alt er gjort riktig, vil du se ConveyThis servernavnet i Svar-delen.

Merk: Hvis du har problemer med å finne DNS-manager eller legge til CNAME-poster i DNS-manager, kan du gjerne kontakte oss på [email protected]

Tidligere Hvordan kan jeg oversette RSS- og XML-produktfeed? Fort og lett
Neste Hvordan legger jeg til medlemmer i prosjektet mitt?