WooCommerce-integratie

Instructie

Hoe installeer ik ConveyThis op WooCommerce?

Stap 1

Ga naar uw WordPress configuratiescherm en klik op 'Plug-ins' en klik vervolgens op 'Nieuw toevoegen'.

wordpress vertaling

Stap 2

Typ ConveyThis in het zoekveld en de plug-in verschijnt.

Klik op "Nu installeren" en vervolgens op "Activeren" .

plug-in installeren

Stap 3

Wanneer de pagina-plug-in actief is, vink dan het menu Plug-ins en instellingen voor de ConveyThis-plug-in aan.

plug-in instellingen

Stap 4

Op deze pagina moet u uw instellingen configureren.

Om dat te doen, moet u allereerst een account aanmaken op www.conveythis.com als u dat nog niet heeft gedaan.

instellingen

Stap #5

Nadat u uw registratie heeft bevestigd, gaat u naar uw Dashboard .

Kopieer uw unieke API-sleutel en ga terug naar de configuratiepagina van de plug-in.

API sleutel

Stap #6

Plak uw API-sleutel in het juiste veld.

Selecteer bron- en doeltalen.

Klik op "Configuratie opslaan" .

wp stap 6

Stap #7

Dat is het. Bezoek uw website, vernieuw de pagina en de taalknop verschijnt daar.

Gefeliciteerd, nu kunt u beginnen met het vertalen van uw WooCommerce-website.

*Als u de knop wilt aanpassen of vertrouwd wilt raken met aanvullende instellingen, ga dan terug naar de hoofdconfiguratiepagina (met taalinstellingen) en klik op “ Meer opties weergeven ”.

Vorige Weebly integratie
Volgende Zendesk-integratie