Ontdek alle integraties voor uitgebreide websitevertaling met ConveyThis

Instructie

Hoe installeer ik ConveyThis op Weebly?

Stap 1

Open uw Weebly-site in de bewerkingsmodus.

Ga naar "App" en zet "ConveyThis" in de zoekbalk. Installeer de app.

Stap 2

Nadat de installatie is voltooid, controleert u het domein op nieuwe installatie en klikt u op "Opslaan".

Stap 3

U wordt doorgestuurd naar de instellingenpagina in uw carrythis.com-account.

Ga de volgende keer naar de lijst van uw app en klik op 'Beheren' in ConveyThis App.

Stap 4

U bevindt zich nu op de hoofdconfiguratiepagina. Maak eenvoudige initiële instellingen.

Selecteer uw brontaal, doeltaal en klik op "Configuratie opslaan".

hoofdconfiguratie nieuw

Stap #5

Dat is het. Ga terug in de bewerkingsmodus van uw Weebly site en Publiceer de wijzigingen.

Gefeliciteerd, nu kunt u beginnen met het vertalen van uw website.

Publiceren

* Als u de knop wilt aanpassen of bekend wilt raken met aanvullende instellingen, gaat u terug naar de hoofdconfiguratiepagina (met taalinstellingen) en klikt u op "Meer opties weergeven".

Vorige Verbeter uw WooCommerce-site met ConveyThis Translation
Volgende Freshdesk-integratie: verbeter uw klantenondersteuning met ConveyThis