Shopify-integratie

Instructie

Hoe installeer je ConveyThis op Shopify?

Stap # 1 - Ga naar Apps

Ga naar uw Shopify configuratiescherm en klik op 'Apps' in het menu aan de linkerkant.

Klik vervolgens op 'Ga naar Shopify App Store'.

shopify stap 1

Stap #2 - Zoek ConveyThis

Zoek de ConveyThis- app en installeer deze

shopify stap 2

Stap # 3 - Ga naar Instellingen

Na het installeren van de ConveyThis- app wordt u doorgestuurd naar het gebruikersdashboard in uw carrythis.com-account.

Open de "Domeinen" pagina, en druk op de "Instellingen" knop

instellingen nieuw

Stap # 4 - Kopieer API-sleutel

U bevindt zich nu op de hoofdconfiguratiepagina. Maak eenvoudige initiële instellingen.

Selecteer uw brontaal, doeltaal en klik op "Configuratie opslaan".

hoofdconfiguratie nieuw

Stap # 5 - Opslaan en vernieuwen

Dat is het. Bezoek uw website, vernieuw de pagina en de taalknop verschijnt daar.

Gefeliciteerd, nu kunt u beginnen met het vertalen van uw website.

* Als u de knop wilt aanpassen of bekend wilt raken met aanvullende instellingen, gaat u terug naar de hoofdconfiguratiepagina (met taalinstellingen) en klikt u op "Meer opties weergeven".
* Ga hier verder om de afrekenpagina te vertalen.

Stap # 5 - Opslaan en vernieuwen

Dat is het. Bezoek uw website, vernieuw de pagina en de taalknop verschijnt daar.

Gefeliciteerd, nu kunt u beginnen met het vertalen van uw website.

* Als u de knop wilt aanpassen of bekend wilt raken met aanvullende instellingen, gaat u terug naar de hoofdconfiguratiepagina (met taalinstellingen) en klikt u op "Meer opties weergeven".
* Ga hier verder om de afrekenpagina te vertalen.

Instructie

Hoe vertaal je Shopify betaalpagina?

Stap 1

Ten eerste moet je naar je Online Winkel > Thema's > Talen bewerken gaan.

Shopify vertalen

Stap 2

Kies vervolgens de taal die u wilt vertalen:

taal wijzigen btn

Stap 3

Volg onderstaande stappen voor al uw doeltalen:

Als u uw doeltaal in de lijst ziet, hoeft u geen actie te ondernemen.

Druk anders op Andere talen ... en selecteer uw doeltaal.

selecteer lang

Stap 4

Ga naar het tabblad Afrekenen en systeem en geef uw aangepaste vertaling voor de geselecteerde taal op.

vertalingen verzorgen

Stap #5

Kies ten slotte uw oorspronkelijke taal terug.

taal wijzigen btn

Stap # 6 - Opslaan en vernieuwen

Dat is het. Bezoek uw website, vernieuw de pagina en de shopify-afrekenpagina wordt ook vertaald.

Uw Shopify winkel moet nu volledig worden vertaald.

Instructie

Hoe scriptcode toevoegen?

Vorige Salesforce-vertaalplug-in: globaliseer uw CRM met ConveyThis
Volgende Shopify Translate-afrekenpagina