Cara nerjemahake situs web ing 2024 nganggo ConveyThis

Temokake carane nerjemahake situs web ing taun 2024 nganggo ConveyThis, nggunakake AI supaya tetep maju ing lanskap digital sing terus berkembang.
Kirimake demo iki
Kirimake demo iki
Tanpa Judul 1

Nggawe bisnis tanpa situs web:

  • Apa bisa?
  • Apa bakal dadi bisnis sing sukses?
  • Kepiye klien bakal ngerti bisnis iki?
  • Apa bakal ngatur strategi pemasaran sing luwih apik tinimbang bisnis sampeyan?
  •  
  • Kepiye cara nerjemahake situs web ing 2024?

Sanajan kita ngerti pariwara "tembung saka tutuk" minangka salah sawijining cara sing paling efisien lan klasik kanggo entuk pelanggan potensial, teknologi wis nggawe akeh cara kanggo nyambungake karo pelanggan sing saiki, bisnis sampeyan bisa ditemokake kanthi mung siji klik. layar ponsel.

Apa sing luwih apik tinimbang titik cilik ing ngendi pelanggan bisa sinau babagan bisnis, produk/layanan sampeyan, mriksa nganyari sampeyan lan sapa ngerti, bisa uga blanja online? Situs web, saluran media sosial lan strategi pemasaran sing apik bakal mbantu akeh nalika nerangake sampeyan.

Sawetara wong nggunakake listing lokal minangka pilihan pisanan kanggo nggedhekake bisnis ing pasar lokal, nggawe luwih gampang kanggo pelanggan nemokake. Liyane, bisa uga sawetara langkah ing ngarep, gunakake situs web kanggo nambah informasi kunci babagan bisnis sing bisa ditemokake ing mesin telusuran, tegese tembung kunci sing tepat lan strategi SEO sing apik dibutuhake kanggo ngarahake luwih akeh klien langsung menyang situs web sampeyan.

Sanajan nggawe situs web lan nggawe konten kaya proses sing gampang, kanthi akeh situs web lan akeh bisnis, sampeyan bisa uga kepengin weruh apa sing kudu dituduhake ing situs web sampeyan. Saliyane gambar, logo, warna lan tata letak situs web, kaca sing digawe kanggo nuduhake konten minangka cara sing paling apik kanggo menehi informasi marang wong liya babagan bisnis sampeyan.

Nerjemahake situs web
https://www.youtube.com/watch?v=PwWHL3RyQgk

Sawetara kaca penting kanggo melu klien:

Babagan - supaya jagad ngerti kepiye kabeh diwiwiti, misi sampeyan, visi sampeyan.

Produk / Layanan - spesifikasi, keuntungan, kaluwihan, kenapa kita kudu tuku utawa nyewa sampeyan?

Blog - nuduhake nganyari, crita sing bakal menehi inspirasi kanggo wong liya lan menehi motivasi supaya bali kanthi rutin kanggo tuku kaping pindho.

Kontak - iki bakal dadi link menyang pelanggan, telpon, email, saluran media sosial, obrolan langsung, lsp.

Sawetara rincian penting sing kudu dituduhake:

Gambar - adaptasi menyang target pasar sampeyan.

Lokasi - toko fisik ing ngendi kita bisa nemokake sampeyan.

Jadwal - jam kerja.

Tautan (ing widget sidebar utawa footer) – iki bisa uga situs web, kiriman, video, audio, apa wae sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan sing bisa narik minat pelanggan.

Saluran Media Sosial - iki minangka salah sawijining cara sing paling umum kanggo para pelanggan kanggo nyambung menyang bisnis, umume komentar kasebut bisa dadi tandha manawa karya sampeyan ana ing dalan sing bener, mula sampeyan pengin njaga perhatian sampeyan babagan perkara sing nggawe sampeyan pelanggan seneng.

Ngerti informasi ing situs web sampeyan bakal mbantu sampeyan nambah pengalaman pelanggan, dadi penting, nemtokake strategi marketing kanggo entuk pelanggan anyar lan mbangun kasetyan bisa dadi alesan sing apik kanggo njupuk sawetara wektu kanggo ngasilake konten sing menarik. Saiki, yen kita ngganti sethithik pendekatan babagan apa sing diwakili situs web sampeyan menyang pelanggan lokal kanggo apa sing bakal dadi pelanggan global sampeyan, misale jek apik kanggo fokus ing pesen sampeyan menyang pelanggan lan carane sampeyan arep nuduhake. iku.

Sawise sampeyan mutusake kanggo nambah wutah bisnis, wektune kanggo nemtokake target pasar lan adaptasi situs web kanggo tahap anyar iki tegese tekan target pasar anyar kasebut kanthi harfiah nganggo tembung dhewe , nggawe riset babagan negara anyar iki, budaya anyar, pelanggan anyar. mung penting amarga sampeyan bakal ngganti strategi sampeyan ngerti pasar sing bakal sampeyan adhepi.

Ora dadi rahasia manawa kita bilingual, mesthi luwih kepenak kanggo entuk informasi ing basa asli, utamane yen ana gandhengane karo topik sing kita senengi, produk sing wis digunakake utawa layanan sing dibutuhake. Pramila aku pengin nyorot pentinge pesen sampeyan ing basa sing beda , apa target pasar sampeyan yaiku Kosta Rika, Jepang utawa Brasil, yen sampeyan pengin ngukur asil sing apik ing negara kasebut amarga pengaruh situs web lan sosial sampeyan. isi media, sampeyan kudu nerjemahake situs web menyang Spanyol, Jepang utawa Portugis.

Bentenane Utama Antarane Terjemahan lan Lokalisasi 1

“Terjemahan yaiku proses nerjemahake teks saka basa siji menyang basa liyane supaya maknane padha. Lokalisasi minangka proses sing luwih lengkap lan ngatasi komponen budaya lan non-tekstual uga masalah linguistik nalika adaptasi produk utawa layanan kanggo negara utawa lokal liyane". (Sumber: Venga Global).

Terjemahan, proses umum iki kanggo ngowahi situs web sampeyan saka basa asli menyang target, ngidini pelanggan ngerti babagan bisnis sampeyan lan mesthine nganyari sampeyan. Dadi konsisten babagan cara ndeleng situs web sampeyan nemtokake manawa dheweke tuku utawa lunga, mula desain lan konten sampeyan ing basa Inggris yaiku sing kudu dideleng ing basane dhewe.

Pilihan Terjemahan :

Mangkene pitakonan sing langgeng, apa aku kudu nggunakake Terjemahan Manungsa utawa Mesin?

Sejatine sampeyan bisa nggunakake loro-lorone, mung elinga yen iki bakal dadi terjemahan situs web sampeyan, tujuane entuk pelanggan anyar liwat tembung lan gambar sampeyan lan terjemahan sing salah bisa biaya sampeyan luwih saka mung sawetara dolar. Sampeyan pengin situs web sampeyan dadi profesional kaya budaya bisnis sampeyan, yen kredibilitas sampeyan wis mapan ing kutha asal utawa negara sampeyan, sampeyan bisa uga pengin nindakake perkara sing padha ing target pasar anyar iki lan nggunakake tembung sing bener utawa salah ing pesen sampeyan yaiku mesthi kesempatan kanggo sukses utawa gagal, nalika nerangake terjemahan, nemtokake apa sing sampeyan butuhake saka dokumen, paragraf utawa gambar iki lan sampeyan bakal bisa mutusake jinis terjemahan sing bakal digunakake.

Terjemahan manungsa kondhang amarga akurasi lan mupangat sing luar biasa sing bakal diwenehake penutur asli kanggo proyek iki. Ana aspek tartamtu saka terjemahan manungsa sing bakal nggawe karya iki muni minangka bisnis asli, nada, maksud, tata basa, nuansa basa, fakta budaya lan kemampuan proofreading. Profesional iki bakal menehi pangerten yen terjemahan harfiah bakal gagal. Mesthi, ing kasus iki sampeyan gumantung ing kemampuan lan kasedhiyan penerjemah kanggo ngrampungake karya.

Kajaba iku, terjemahan mesin minangka alternatif sing luwih cepet, terjemahan otomatis iki nggunakake intelijen buatan lan sistem mesin saraf kanggo nerjemahake. Sawetara sing paling umum yaiku: Google, DeepL, Skype, Yandex. Sanajan intelijen buatan ditingkatake saben dina, kadhangkala terjemahan mesin cenderung harfiah lan kaya sing sampeyan bayangake, ora mungkin mesin mbenerake aspek tartamtu saka konten sampeyan yen ana kesalahan, mula perusahaan tartamtu nawakake loro jinis kasebut. terjemahan, nyatane mesin wis nyuda wektu pangiriman, nggawe karya luwih efisien, bisa uga nggunakake alat sing padha kanggo nerjemahake menyang sawetara basa sajrone wektu sing cendhak, nanging akurasi lan nuansa basa ora cocog. amarga mesin ora njupuk konteks menyang akun.

Sawise situs web sampeyan diterjemahake menyang basa target, wektune kanggo mikir yen situs web sampeyan SEO menyang pasar anyar iki lan yen bisa ditemokake ing kaca asil mesin telusur (SERP), strategi SEO bakal nggampangake proses lokalisasi situs web sampeyan. .

Penting kanggo mesthekake situs web sampeyan duwe informasi dhasar lan penting kanggo loro, pelanggan biasa lan potensial nanging kepiye carane nemokake situs web sampeyan? Iki nalika situs web ramah SEO mbantu, saben rinci penting; jeneng domain, kualitas lan jumlah lalu lintas menyang situs web sampeyan kena pengaruh asil mesin telusur organik.

Aku pengin nggawe manawa sampeyan ngerti yen kualitas lalu lintas, iki umume ana hubungane karo wong-wong sing bakal ngunjungi situs web sampeyan amarga padha bener-bener kasengsem karo produk utawa layanan sampeyan, lan jumlah lalu lintas minangka topik sing beda-beda. nambah yen situs web utawa informasi ditemokake ing kaca asil mesin telusur (SERPs), lalu lintas organik sing ora kudu dibayar, asale saka kaca asil mesin telusuran (SERPs) nalika iklan SEM dibayar.

Ngerti yen lokalisasi dimaksudake kanggo nyorot produk / layanan utawa konten sampeyan kanthi nggawe pangguna ngrasakake omah, kepenak nalika mlebu ing situs web sampeyan kaya-kaya ndharat ing basa asline, pancen pantes kanggo njupuk wektu ing langkah iki.

searchengines thinkstock 100616833 gedhe
https://www.cio.com/article/3043626/14-things-you-need-to-know-about-seo-site-design.html

Sawetara rincian sing sampeyan pengin nimbang nalika nggarap situs web sampeyan :

– Adaptasi gambar lan werna kanggo mréntahaké kanggo pamirsa lokal, elinga werna tartamtu bisa duwe makna beda gumantung ing negara utawa budaya, nalika nerangake gambar, sampeyan bisa ngirim soko sing menowo kanggo target pasar.

- Format basa target. Sawetara basa mbutuhake karakter khusus utawa basa RTL. Priksa manawa tata letak situs web sampeyan ndhukung format basa situs sing dilokalisasi.

- Unit pangukuran, kayata format tanggal lan wektu.

– Norma lan nilai budaya penting banget, sampeyan ora pengin pelanggan rumangsa gelo karo tata letak utawa konten situs web sampeyan.

Kadhangkala, tujuan sampeyan ora mung nerjemahake menyang siji basa target, bisa uga sampeyan mung pengin ngowahi situs web sampeyan dadi siji sing bisa ditemokake ing saindenging jagad dening pamirsa internasional tanpa mikir babagan negara tartamtu, nanging bisa uga karo pamirsa sing luwih akeh. Yen ngono, proses terjemahan lan lokalisasi sing tepat isih penting kaya sing wis kasebut ing artikel iki. Tembung sing bener bakal nggawa pesen sing tepat menyang target pasar lan ngasilake dodolan sing sampeyan kerjakake kanthi angel.

Kaya sing wis dingerteni, sawetara basa luwih akeh diucapake tinimbang basa liyane sing nggawe basa sing paling umum kanggo nerjemahake situs web, kayata Spanyol, Jerman, Portugis lan liya-liyane.

Ing ngisor iki dhaptar 20 basa sing paling akeh digunakake (sumber: Linggoda):

  1. Inggris
  2. Cina Mandarin
  3. Ora
  4. Spanyol
  5. Prancis
  6. Arab standar
  7. Bengali
  8. Rusian
  9. Portugis
  10. Basa Indonesia
  11. Basa Urdu
  12. Jerman standar
  13. Jepang
  14. Swahili
  15. Marathi
  16. Telugu
  17. Punjabi Barat
  18. Wu Cina
  19. Tamil
  20. Basa Turki

Terjemahan, Pelokalan, SEO, sawetara konsep sing kudu sampeyan atur supaya bisa Ngoptimalake situs web multibahasa kanthi bener :

Ngoptimalake isi situs web ing saben basa target sampeyan minangka kunci sing bisa ditemokake ing mesin telusur lan mesthi, dening target pasar sampeyan. Sanajan basa Inggris minangka basa sing umum, digunakake sacara global, sampeyan kudu ngelingi manawa ing negara-negara sing nganggo basa Inggris ana penutur non-native sing luwih seneng konten situs web sampeyan ing basa asline.

Cara prasaja kanggo mangerteni situs web utawa blog sampeyan, amarga penutur non-Inggris nyoba nerjemahake Google, nanging bali menyang gagasan utama artikel iki, nuduhake tembung sampeyan kanthi cara profesional mbutuhake luwih saka terjemahan otomatis. Strategi SEO mbutuhake kawruh sing apik babagan target pasar, kapentingan, basa, budaya lan sing paling penting, kabiasaan panelusuran.

Sawise sampeyan nemtokake target pamirsa, ngerti lan miwiti nggawe konten kanggo melu, penting kanggo nemtokake tembung kunci sing bakal digunakake ing mesin telusur lan kemungkinan situs web sampeyan cocog karo keyboard kasebut. Sawetara faktor liyane sing bakal mbantu sampeyan luwih ngerti pamirsa yaiku:

  • Kepiye SEO sampeyan dipengaruhi dening Media Sosial
  • Backlinks lan carane mbangun luwih akeh ing pasar multibasa
  • Strategi konten, nggawe konten sing bakal disenengi wong asli kaya basane
  • Statistik Google, iki menehi informasi babagan jumlah pangguna lan lokasi
  • Toko online? sampeyan bisa uga pengin nimbang mata uang lan pangarepan pasar internasional lan strategi SEO lokal
  • Jeneng domain sampeyan yaiku carane sampeyan bakal ditemokake dening pelanggan ing saindenging jagad, gumantung saka pilihan jeneng sampeyan, sawetara pamicara basa target bakal luwih gampang tinimbang liyane.
  • Coba situs web sampeyan, bukak saka perspektif klien lan elinga kaca asil mesin telusur (SERP), apa situs web sampeyan gampang ditemokake?

Yen sampeyan wis maca artikel sadurunge, aku rumangsa ngerti blog ConveyThis duwe macem-macem topik kanggo mbantu sampeyan nambah aspek tartamtu saka bisnis, saka terjemahan lan lokalisasi kanggo ngoptimalake strategi marketing kanggo entuk sing paling apik saka toko online.

Ora mung kita menehi tips paling apik kanggo ngoptimalake situs web kanthi sawetara cara, nanging uga, kita wis nggawe komunikasi antarane bisnis lan target pasar.

Dina iki aku pengin nerangake sawetara cara ConveyThis bakal mbantu bisnis sampeyan sukses, nanging pisanan, ayo aku ngenalake sampeyan menyang perusahaan iki.
Digawe minangka proyek sisih Layanan Terjemahan USA, ConveyThis teka ing layar minangka piranti lunak terjemahan situs web lan perusahaan sing janji bakal ngoptimalake strategi SEO lan e-commerce. Ngilangi alangan basa lan ngaktifake e-commerce ing saindenging jagad minangka motivasi ing ConveyThis, tujuane yaiku mbantu bisnis cilik tekan tingkat sing luwih dhuwur kanthi dadi bisnis global amarga layanan terjemahan lan lokalisasi.

ConveyThis - Situs web

Situs web iki nawakake macem-macem kaca sing bakal migunani kanggo sapa wae.

– Omah: saka alesan ngapa kanggo pendekatan beda perusahaan iki bakal nutupi, padha supaya ngerti apa sampeyan ora nimbang perusahaan liyane.

- Integrasi kanggo WordPress, WooCommecer, Shopify, Wix, SquareSpace lan akeh platform liyane sing bakal diterjemahake. Sawise plugin diinstal, situs web sampeyan bakal diterjemahake kanthi otomatis menyang basa target.

- Sumber Daya: Iki minangka kaca sing penting banget amarga nggambarake " carane " bakal mbantu bisnis sampeyan.

Plugin kasebut
Salah sawijining cara kanggo nggawe proses gampang lan cepet, yaiku plugin, nginstal plugin terjemahan ing situs web sampeyan bakal ngidini sampeyan nerjemahake menyang +90 basa, kalebu basa RTL, optimasi SEO, konfigurasi domain sing tepat.

Kepiye carane nginstal plugin ConveyThis ing WordPress?

- Pindhah menyang panel kontrol WordPress, klik " Plugin " lan " Tambah Anyar ".

- Ketik " ConveyThis " ing panelusuran, banjur " Instal Saiki " lan " Aktifake ".

– Nalika refresh kaca, sampeyan bakal weruh iku diaktifake nanging durung dikonfigurasi, banjur klik ing " Konfigurasi Page ".

– Sampeyan bakal weruh konfigurasi ConveyThis, kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggawe akun ing www.conveythis.com .

– Sawise sampeyan konfirmasi registrasi, mriksa dashboard, nyalin kunci API unik, lan bali menyang kaca konfigurasi.

– Tempel tombol API ing panggonan sing cocog, pilih sumber lan basa target banjur klik " Simpen Konfigurasi "

– Yen wis rampung, sampeyan mung kudu refresh kaca lan ngalih basa kudu bisa, kanggo ngatur utawa setelan tambahan klik “ nuduhake opsi liyane ” lan kanggo luwih lengkap babagan antarmuka terjemahan, bukak situs web ConveyThis, pindhah menyang Integrasi > WordPress > sawise proses instalasi diterangake, ing pungkasan kaca iki, sampeyan bakal nemokake " mangga nerusake kene " kanggo informasi luwih lengkap.

Liyane babagan layanan terjemahan

Penerjemah Situs Web Gratis : yen sampeyan butuh solusi cepet kanggo nerjemahake situs web, nggawe akun gratis, mlebu lan aktifake langganan gratis kanggo nggunakake penerjemah situs web gratis, ana +90 basa sing kasedhiya lan dikembangake dening Layanan Terjemahan USA.

- Memori Terjemahan : memori iki bakal daur ulang konten lan ngetung segmen sing bola-bali, database iki bakal nggunakake maneh konten sing bola-bali kanthi cepet ing terjemahan sing bakal teka, privasi dijamin, sanajan sawetara penerjemah nggarap dokumen sing padha liwat Cloud, lan iki minangka memori sing terus ditingkatake kanthi fungsi anyar lan bisa digunakake minangka basis data dhasar kanggo mesin terjemahan khusus.

Penerjemah Online : ing kasus nalika informasi sing sampeyan kudu nerjemahake ora mbutuhake situs web kabeh nanging paragraf maksimal. 250 karakter, sampeyan bisa ngetung saka Convey This Online Translator. Iki minangka terjemahan mesin sing didhukung dening Google Translate, DeepL, Yandex, lan layanan terjemahan saraf liyane, sanajan iki minangka terjemahan mesin, luwih becik ngerti yen perusahaan iki uga ngetung terjemahan manungsa, supaya penerjemah profesional bisa nggarap proyek sampeyan yen perlu.

Yen sampeyan kudu ngetung tembung, ConveyThis uga duwe situs web Word Counter gratis adhedhasar kaca umum, kalebu saben tembung ing sumber HTML lan tag SEO.

Sampeyan bisa uga nemokake widget ConveyThis klasik kanggo situs web minangka widget JavaScript sing bisa disalin lan ditempelake kanggo nambah fungsi terjemahan menyang situs web sampeyan.

ConveyThis - Blog

Aku pengin nggawe penekanan khusus ing blog iki amarga minangka penerjemah, panyipta konten lan editor, aku nganggep minangka salah sawijining sing paling migunani sing wis dakwaca babagan e-commerce lan mesthi, terjemahan lan lokalisasi. Kanggo para pengusaha, pemula lan bisnis sing paling berpengalaman, blog iki bisa uga minangka saran, saran, tuntunan utawa mung minangka referensi kanggo nimbang maneh strategi sampeyan lan nyetel apa sing dikarepake teknologi saiki.

ConveyThis nampilake rong grafik komparatif ing ngendi sampeyan bisa sinau perusahaan endi, ConveyThis, WeGlot utawa Bablic sing nawakake rega sing luwih apik kanggo layanan sing padha.

Saliyane grafik komparatif, sampeyan duwe akeh artikel sing dipérang dadi macem-macem kategori gumantung saka tujuane:

  • Perjalanan Kita
  • Layanan Penerjemah Situs Web
  • Tips Terjemahan
  • Hacks lokalisasi
  • Fitur anyar
  • Tukang Website

Kaya sing sampeyan ngerteni, perusahaan iki wis nyakup kabeh aspek penting babagan komunikasi sing apik ing antarane bisnis lan pelanggan, sing paling penting saiki yaiku sampeyan milih layanan sing bakal mbantu sampeyan lan bisnis sampeyan katon. beda karo pesaing sampeyan lan pasar sing terus berkembang, ganti lan tantangan.

Pilih platform sampeyan

Aku mikir platform kasebut minangka cara paling apik kanggo nuduhake konten lan gambar. Sekutu karo sawetara integrasi, plugin, widget lan akeh fungsi liyane supaya kreativitas kita mili lan ngowahi bisnis lokal dadi situs web 100% fungsional lan responsif. Sawetara platform sing paling umum kanggo miwiti nggawe situs web utawa miwiti blog sampeyan yaiku: WordPress, Tumblr, Blogger, SquareSpace, Wix.com, Weebly, GoDaddy, Joomla, Drupal, Magento, lan liya-liyane.

Browser Desktop/Terjemahan Google Chrome

Nalika kita ngomong babagan nerjemahake situs web lan ngoptimalake SEO supaya bisa ditemokake ing kaca asil mesin telusur (SERP), browser web sing paling sampeyan gunakake? Sampeyan mbokmenawa bakal ngomong: Google Chrome.
Saiki, kepiye sampeyan bisa nerjemahake situs web kanthi otomatis ing chrome?
Iki ora mesthi cara tradisional kanggo nerjemahake situs web, nanging alat sing bener-bener mbiyantu nalika sampeyan butuh ngalih basa kanthi cepet.

– Sampeyan kudu ngeklik panah munggah abang ing sisih tengen ndhuwur jendhela browser.

- Klik menu "Setelan".

- Gulung mudhun menyang "Basa" banjur klik basa sing dipilih.

– Aktifake opsi "Tawaran kanggo nerjemahake kaca sing ora nganggo basa sing bisa diwaca".

– Sampeyan saiki bakal nerjemahake kanthi otomatis sembarang kaca web sing ora ing basa sing dipilih kanthi klik prasaja.

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing luwih seneng Firefox, mesthi ana tambahan Google Translate sing bisa digunakake kanggo milih teks sing pengin diterjemahake dening Google Translate, entuk manfaat: alat kasebut cepet lan gampang digunakake nanging mesin mung terjemahan.

Piranti liyane / Mobile Phones Translation

Yen sampeyan mikir babagan apa sing wis ditindakake teknologi kanggo kita sajrone pirang-pirang taun, jelas manawa kita duwe jagad ing telpon lan mung klik, iki kalebu uga njupuk bisnis menyang telpon pelanggan, golek cara anyar lan alternatif kanggo ngirim. pesen kita, adol produk lan nawarake layanan, yen kita nambahake kasunyatan manawa bisnis sampeyan saiki dadi global, sawetara pelanggan sing manggon ing sisih liya planet bakal seneng maca babagan sampeyan ing basa dhewe, yaiku ana cara kanggo nindakake iki? Pancen!

Penerjemah Microsoft bakal dadi alternatif sing apik kanggo pangguna iPhone, iki bisa ditemokake nggunakake Safari, ing tombol "Share" nalika sampeyan nggulung nganti maca "More", sampeyan bakal bisa ngaktifake "Microsoft Translator" kanthi ngeklik "On" lan "Rampung", sanajan iki diwatesi sampeyan isih bisa nggunakake nalika telpon mung piranti sampeyan duwe ing wayahe.

Kanggo pangguna Android ana Google Translate ing browser Google sing dibangun, dadi yen sampeyan mbukak kaca sampeyan bisa milih "Liyane" banjur basa target ing sisih ngisor kaca, Chrome bakal menehi pilihan kanggo nerjemahake sapisan. utawa tansah.

Kesimpulane, aku diwenehi tugas penting kanggo ngirim pesen sing muga-muga bisa migunani kanggo sapa wae sing golek pandhuan utawa tips kanggo nemokake aspek sing bisa diatur ing bisnis, strategi, rencana bisnis lan sampeyan bakal nemokake akeh cara sampeyan bisa nggawe inovasi ing pasar global. Teknologi tanpa mangu, alat sing paling migunani kanggo mbangun hubungan sing cedhak karo pelanggan, kanthi milih platform sing tepat kanggo nyedhiyakake informasi sing bener, sampeyan bakal nambah jumlah kunjungan ing situs web sampeyan, ngasilake dodolan sing dikarepake lan pungkasane entuk gol ing rencana bisnis sampeyan. Saiki sampeyan ngerti sampeyan bisa nggunakake Google Translate kanggo rincian lan panyedhiya Piranti Lunak Terjemahan Situs Web adhedhasar terjemahan manungsa lan mesin sing digawe dening para profesional. Sanajan kita ngomong babagan terjemahan situs web, kita uga nemokake alternatif sing bisa ditemokake ing ponsel yen mung piranti sing ana ing wektu tartamtu, tansah eling yen situs web kita digawe nggunakake desain responsif sing bisa katon ing macem-macem platform.

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Kolom sing dibutuhake ditandhani*