ConveyThis: Terjemahan Otomatis lan Custom kanggo WordPress

ConveyThis: Terjemahan otomatis lan khusus kanggo WordPress, nawakake solusi sing didorong AI kanggo konten multibahasa sing dipersonalisasi lan akurat.
Kirimake demo iki
Kirimake demo iki
review felipe

Priksa tutorial video Youtube liyane sing apik saka kanca blogger!

Saiki nganggo basa Portugis!

Ing video iki aku bakal nuduhake sampeyan cara sing gampang banget, aman lan praktis kanggo nerjemahake situs web sampeyan!

Video kasebut bakal dipérang dadi rong bagéan ing sing pisanan aku bakal nutupi fungsi Terjemahan Mesin nggunakake plugin ConveyThis.
Ngendi kanthi otomatis kabeh situs diterjemahake kanthi sawetara klik!

Bagian kapindho aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatur terjemahan mesin lan duwe situs web sing luwih optimal lan multibasa!

Layanan terjemahan situs web ConveyThis dibangun ing babagan efisiensi. Solusi terjemahan situs web end-to-end kita wis siyap dienggo ing kabeh jinis situs web: WordPress, Shopify, SquareSpace, Wix, JavaScript. Klien kita ngalami paningkatan rata-rata 50% ing lalu lintas situs web kanthi ngembangake bisnis ing luwih saka 5 basa kayata Inggris, Spanyol, Prancis, Jerman, Rusia lan Arab.

Kanggo ngakses rencana, mung ngakses link ing ngisor iki lan temokake potensial lengkap saka alat sing kuat iki!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Kolom sing dibutuhake ditandhani*