WordPress Integration

Instruktion

Sådan installeres ConveyThis?

Trin # 1 - Tilføj nyt

Gå til dit WordPress kontrolpanel, og klik på "Plugins", og "Tilføj ny".

Trin # 2 - Installer og aktiver

Skriv ConveyThis i søgefeltet, hvorp-in'et vises.

Klik på "Installer nu" og derefter "Aktivér" .

Trin # 3 - Gå til Konfiguration

Når siden opdateres, ser du meddelelsen om, at plugin er aktiveret, men endnu ikke er konfigureret.

Tryk på linket "konfigurationsside" for at ConveyThis konfigurationssiden.

Trin # 4 - Indstillinger

På denne side skal du konfigurere dine indstillinger.

For at gøre det skal du først og fremmest oprette en konto på www.conveythis.com, hvis du ikke allerede har gjort det.

Trin # 5 - API-nøgle

Når du har bekræftet din registrering, skal du gå til dit Dashboard .

Kopier din unikke API-nøgle, og kom tilbage til plugins konfigurationsside.

Trin # 6 - Gem konfiguration

Indsæt din API-nøgle til det relevante felt.

Vælg kilde- og målsprog.

Klik på "Gem konfiguration" .

Trin # 7 - Opdater siden

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller blive fortrolig med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på "Vis flere muligheder".

Tidligere WooCommerce Integration