Oversæt din Shopify Checkout-side med ConveyThis

wordpress setupguide logo
Instruktion

Sådan installeres ConveyThis?

Trin #1 - Tilføj nyt

For WordPress-oversættelse skal du gå til dit WordPress-kontrolpanel og klikke på "Plugins" og derefter "Tilføj nyt" .

wordpress oversættelse

Trin #2 - Installer og aktivér

Skriv ConveyThis i søgefeltet, og plugin'et vises.

Klik på "Installer nu" og derefter "Aktivér" .

wp trin 2

Trin #3 - Gå til konfiguration

Når siden opdateres, ser du beskeden om, at plugin er aktiveret, men endnu ikke konfigureret.

Tryk på linket "konfigurationsside" for at ConveyThis konfigurationssiden.

wp trin 3

Trin #4 - Indstillinger

På denne side skal du konfigurere dine indstillinger.

For at gøre det skal du først og fremmest oprette konto på www.conveythis.com, hvis du ikke allerede har gjort det.

wp trin 4

Trin #5 - API-nøgle

Når du har bekræftet din registrering, skal du gå til dit Dashboard .

Kopier din unikke API-nøgle, og kom tilbage til plugins konfigurationsside.

dashboard API-nøgle

Trin #6 - Gem konfiguration

Indsæt din API-nøgle i det relevante felt.

Vælg kilde- og målsprog.

Klik på "Gem konfiguration" .

wp trin 6

Trin #7 - Opdater siden

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller blive fortrolig med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på "Vis flere muligheder".

Tidligere Squarespace-oversættelse gjort let med ConveyThis
Næste Oversæt dit Squarespace-websted med ConveyThis