Weebly integration

Weebly app plugin

Det er hurtigt og nemt at integrere ConveyThis på dit websted, og Weebly er ingen undtagelse. På blot et par minutter lærer du, hvordan du installerer ConveyThis til Weebly og begynder at give den den flersprogede funktionalitet, du har brug for.

Trin 1

Åbn dit Weebly websted i redigeringstilstand.

Gå til "App" og sætte "ConveyThis" i søgefeltet. Installer appen.

Trin #2

Når installationen er fuldført, skal du kontrollere domænet for ny installation og klikke på "Gem".

Trin #3

Du vil blive dirigeret til indstillingssiden på din conveythis.com-konto.

Næste gang skal du gå til din apps liste og klikke på «Administrer» på ConveyThis App.

Trin #4

Nu er du på hovedkonfigurationssiden. Foretag enkle indledende indstillinger.

Vælg dit kildesprog, målsprog og klik på «Gem konfiguration».

Trin #5

Sådan, det er det. Gå tilbage i redigeringstilstand på dit Weebly og Udgiv ændringerne.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

*Hvis du ønsker at tilpasse knappen eller stifte bekendtskab med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på «Vis flere muligheder».

Tidligere Volusion Oversættelse Plugin
Næste WooCommerce Integration