Oversæt alle sider

Du er her:

Ikke alle sider vises under "Mine oversættelser". Hvordan kan jeg vise alle siderne?

Vores plugin oversætter sider på farten. Det betyder, det oversætter kun en side, hvis nogen åbner den på dit websted, eller hvis du selv åbner den, eller en webcrawler åbner den. Så for at oversætte andre ikke-oversatte sider kan du åbne dem på dit websted og vælge dit målsprog. Dette vil tvinge dem til at blive oversat.

Tidligere Omdirigere besøgende til oversatte sider automatisk baseret på brugerbrowserens indstillinger
Næste Oversæt medier (optag billeder til et specifikt sprog)