Localhost-integration

Instruktion

Hvordan installeres ConveyThis på localhost?

For udviklere er brugen af localhost et kritisk aspekt af deres arbejdsgang, især når de arbejder på webapplikationer eller programmer, der er afhængige af en internetforbindelse. Som en del af udviklingsprocessen udfører udviklere tests for at verificere funktionaliteten af deres applikationer på localhost. Ved at etablere en loopback-forbindelse til den lokale vært, kan de teste applikationen på den computer og det operativsystem, de bruger i øjeblikket.

Du kan også bruge vores ConveyThis plugin på localhost . I plugin-indstillingerne i stedet for URL eller IP kan du bruge "localhost" til at teste plugin. Følg nedenstående trin!

Trin #1 - Opret en vært og en konto

Selvom vi ikke kan tilføje nyt domæne som "localhost" , vil en virtuel vært hjælpe dig. Opret en virtuel vært først og installer ConveyThis.

For at gøre det skal du først og fremmest oprette en konto på www.conveythis.com, hvis du ikke allerede har gjort det.

Joomla 1

Trin #2 - Få adgang til domæne i ConveyThis

Åbn indstillinger på din konto på conveythis.com og find "localhost" i domæner.

Klik på "Indstillinger" for at konfigurere dine indstillinger.

domæne

Trin #3 - Indstillinger

Rul ned og følg instruktionerne for at tilføje ConveyThis- kode til dit lokale værtswebsted.

Husk at tilføje dine egne hjemmesidesider til den virtuelle værtsfil.

indstillinger på den lokale vært

Trin #4 - Tjek dit websted

For at kontrollere, om Conveythis er blevet implementeret i din lokale vært, skal du få adgang til webudviklerværktøjerne ved at åbne applikationsmenuen i din browser eller ved at bruge tastaturgenvejen Ctrl + Shift + I.

Ved at bruge Inspector- værktøjet bør du være i stand til at se Conveythis-koden.

OnLocalhost

Trin #5 - Opdater siden

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Nu kan du begynde at oversætte din hjemmeside.

Skærmbillede 7 2

Trin #6 - Gem konfiguration

ConveyThis giver også toner af platform og rammer, der kan bruges af udviklere.

Du kan få, hvad du har brug for med et enkelt klik!

løsning
Tidligere Lander Oversættelse Plugin
Næste Magento Oversættelse Plugin