BigCommerce Integration

Instruktion

Sådan installeres ConveyThis på BigCommerce?

Trin 1

Opret en ConveyThis.com konto, og bekræft den.

Trin 2

Naviger til "Domæner" i den øverste menu på dit dashboard (du skal være logget ind).

Trin # 3

Klik på "Tilføj domæne" på denne side.

Der er ingen måde at ændre domænenavn på, så hvis du lavede en fejl med det eksisterende domænenavn, skal du blot slette det og oprette det nye.

Når du er færdig, skal du klikke på “Indstillinger”.

Trin # 4

Nu er du på hovedkonfigurationssiden.

Vælg kilde og målsprog til dit websted.

Klik på "Gem konfiguration".

Trin # 5

Rul nu ned, og kopiér JavaScript kode fra feltet nedenfor.

* Senere vil du muligvis foretage nogle ændringer i indstillingerne. For at anvende dem skal du først foretage disse ændringer og derefter kopiere den opdaterede kode på denne side.

*For WordPress/Joomla/Shopify behøver du ikke denne kode. For yderligere oplysninger henvises til vejledningen i den tilhørende platfrom.

Trin # 6

Gå derefter til BigCommerce -> "StoreFront" -> "Script Manager".

Trin # 7

Klik på "Opret script" og udfyld alle felterne.

1. Navnet på scriptet: ConveyThis
  2. Beskrivelse: (enhver beskrivelse)
  3. Placering på side: Sidefod
  4. Vælg sider, hvor scriptet tilføjes: Alle sider
  5. Scriptkategori: Væsentligt
  6. Script type: Script
  7. Scriptindhold: Indsæt koden, du kopierede tidligt
  8. Gem det

Trin # 8

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller blive fortrolig med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på "Vis flere muligheder".

Tidligere Alle integrationer
Næste Hvordan tilføjes CNAME-poster i DNS-manager?